banner94

banner77

banner69

banner88

Kayapa’nın yıldızı parlıyor

Bursa’da özellikle son yıllarda yapılan yatırımlarla değerini büyük oranda arttıran Balat, Ertuğrulkent ve Yüzüncüyıl gibi bölgelere bir yenisi daha ekleniyor. Birçok müteahhitin farklı konseptlerde projeler ürettiği Kayapa Bölgesi, sektör temsilcilerinin deyimiyle birkaç yıl içerisinde gelişimini tamamlayacak ve Bursa’nın en değerli bölgeleri arasına girecek.

KONUT PROJELERİ 20.08.2020, 12:41
Kayapa’nın yıldızı parlıyor
banner66

Temmuz ayında incelemeye başladığımız Kayapa Bölgesi ile ilgili sektör paydaşlarının görüşlerini aldık. Bölgede yatırım yapan ve yatırım yapmayı düşünen müteahhitlerin yanı sıra tedarikçi firmalar da Kayapa’dan oldukça umutlu.

BERAT RIZVANOĞLU İNŞAAT A.Ş. KURUCUSU YUSUF BERAT RIZVANOĞLU:

Kayapa bölgesini konut yatırımının gözdesi yapan en büyük sebeplerden biri Nilüfer Bölgesinde imarlı arazi konusunda yaşanan sıkıntıdır. Bugün Bursa’da konut projesi üretmek isteyen inşaat firmalarının birçoğunun bulunmak istediği bölge Nilüfer ilçesidir.

Kayapa Bölgesi de; üniversiteye, şehir hastanesine, İzmir yoluna ,otobana ve sanayi bölgelerine en yakın imara açılmış lokasyon olduğu için Nilüfer ilçesinin parlayan yıldızı olmaktadır.

Kayapa Bölgesi gerek parsel başına düşen insan yoğunluğunun az olması, gerek yeşil alanlarının fazla olması sebebi ile önümüzdeki birkaç yıl içerisinde şehrin en yaşanılabilir bölgesi olmaya adaydır.

3D MAKET GENEL MÜDÜRÜ NEDİM YILMAZ:

3d Maket olarak son dönemde birçok yeni projenin maketinin yapımı noktasında hizmet verdiğimiz Kayapa Bölgesi, Bursa’nın yeni Özlüce Bulvarı olma yolunda ilerliyor.

Önceki dönemlerde arsa yatırımları yapan müteahhitler ve arazisinin değerlenmesini isteyen arsa sahipleri, özellikle 0,64 rüzgârının etkisiyle projelerini hızlandırdı.

Fiyatlar şu anda şehir merkezine kıyasla oldukça uygun. Yatırımcılar ve özellikle aileler için büyük bir fırsat olan Kayapa Bölgesi, Özlüce’nin yerini almaya aday olmanın yanı sıra, ilerleyen zamanda Bademli ve Balat’a bile rakip olabilir.

Bursa manzarasını tepeden gören son yerlerden biri ve Uludağ ormanlarına komşu olan bu bölge, sanayi bölgelerine yakınlığıyla da değerine değer katıyor. Sonuç olarak belirtmeliyim ki, Bölge ev almayı düşünenler için şu an büyük avantajlar sunuyor, değerlendirilmeli.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89