banner94

banner77

banner69

banner88

Hünkar Konakları göz kamaştırıyor

Odunluk’ta inşa edilen Hünkar Konakları’nda yaşam başladı.

KONUT PROJELERİ 06.11.2019, 11:43 19.02.2020, 00:22
Hünkar Konakları göz kamaştırıyor
banner66

İnşaat sektöründe çeyrek asrı geride bırakan ve birçok prestijli projeye imza atan Alpiş İnşaat, 25 yıllık tecrübesini Hünkar Konakları’yla taçlandırdı. Bursa’nın en seçkin mahallelerinden Odunluk’ta inşa edilen Hünkar Konakları’nda yaşam başladı.

 

Bursa Atatürk Kent Ormanı, Hüdavendigar Kent Parkı gibi doğal güzelliklerin yanı başında bulunan bu eşsiz proje, şehrin ticari ve sosyal hayatının kalbinin attığı bölgelere yakınlığı ile de değerine değer katıyor.

Peki bu projeyi bu kadar özel kılan nedir?

5 bin metrekare alan üzerine kurulu 3 blok 30 özel konaktan oluşan bu projede 267 m2 4,5+1 ara kat , 5,5+1 bahçe dubleks ve 6+1 çatı dubleks olmak üzere geniş yaşam alanları sahipleriyle buluşuyor.

Binaların dış cephesi tamamıyla özel bir ürün olan mermer ile kaplanmış olup dairelerin tamamı son teknoloji akıllı ev sistemine göre yapılmış. Daireler geniş ve ferah. Tavan yükseklikleri alışıla gelenin üzerinde. Neredeyse bütün odalar geniş sofalara ve haşmetli kolonlarıyla kendinizi gerçekten restore edilmiş bir konakta hissedeceğiniz balkonlara açılıyor. Yemyeşil Uludağ manzarasını tüm dairelerde keyifle seyredebiliyor, ormanın mis gibi havasını içinize doya doya çekebiliyorsunuz.

Dairelerin tümünde şömineler var. Projenin dubleks seçeneklerinde daire içlerinde özel hamam ve saunalar mevcut.  Daire içlerinde kullanılan malzemelerin tamamı oldukça nitelikli ve özel ürünler. Ayna tavanlar, lamine parkeler, ışık bantları, özel daire giriş kapıları, hamamlar, saunalar ve daha neler neler…

Bu özel projenin ortak kullanım alanları da en az daireler kadar özenilerek hazırlanmış. Kapalı yüzme havuzu, spor salonu Türk hamamı, sauna, kafeterya ve çocuk oyun kulübünün yer aldığı sosyal tesisler yılın her ayı sakinlerin kullanımına hizmet ediyor. Kapalı otopark,7/24 güvenlik hizmeti ve dairelere özel depo alanları bulunuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89