banner94

banner77

banner69

banner88

Gold Life Evleri'nde yaşam başladı

Gold Life Evleri'nde daire sahiplerine anahtar ve tapular teslim edildi.

KONUT PROJELERİ 14.03.2017, 14:30 14.03.2017, 15:35
Gold Life Evleri'nde yaşam başladı
banner66

Makaza Altın İnşaat tarafından ‘Temelinde Güven Var’ sloganıyla yaklaşık bir yıl önce inşasına başlanılan ‘Gold Life Evleri’nde anahtar teslim ve kat mülkiyetli tapu teslim töreni, daire sahiplerinin katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Makaza Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, kaliteli ve güvenli yapılar inşa ettiklerini belirterek, “Bursalılara altın değerinde bir yaşam sunmaya devam edeceğiz” dedi.

İnşaat sektörüne yeni bir soluk getirme hedefiyle Makaza Altın İnşaat tarafından yaklaşık bir yıl önce temeli atılan Gold Life Evleri’nin anahtarları ve kat mülkiyetli tapuları daire sahiplerine teslim edildi.



Düzenlenen anahtar teslim töreninde konuşan Mustafa Altın, Bursa’nın gelişmekte olan ilçesi Nilüfer’de çeşitli konut projelerini hayata geçirdiklerini ifade ederek, “ Makaza Altın İnşaat olarak, ilk projemizin anahtarlarını ve kat mülkiyet tapularını teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Projeye başladığımızda taahhüt ettiğimiz teslim tarihi 1 yıl gibi bir süreydi. Çok şükür belirttiğimiz zamanda daireleri sahiplerine teslim ettik. Sosyal donatı alanlarının ön plana çıktığı ayrıcalıklı bir proje oldu. Böylelikle müşterilerimizin de teveccühünü kazandık. Bu süreçte tercihini bizlerden yana kullanan daire sahiplerimize, projeyi hayata geçiren yakın çalışma arkadaşlarıma, tedarikçilerimize, çözüm ortağımız olan Nilüfer Belediyesi’ne, BUSKİ, BURSAGAZ ve UEDAŞ çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu. 



Önümüzdeki dönemde yeni projelerinin de olacağının altını çizen Mustafa Altın, “Şuan hali hazırda bu bölgede 200 dairelik planladığımız projeler var. Bunun yanı sıra yakın zamanda yeni projelerimiz de olacak. Kısacası Bursalılara altın değerinde bir yaşam sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89