banner94

banner77

banner69

banner88

Downtown Bursa’da ilk etapta yaşam başladı

552 daire ve cadde mağazalarından oluşan Downtown Bursa Projesi'nin ilk etabında yaşam başladı.

KONUT PROJELERİ 03.07.2022, 15:32 16.08.2022, 18:20
banner66

Nagihan GÖRKEN

Bursa’nın ve Güney Marmara’nın en büyük karma yaşam projesi olan Downtown Bursa Projesi’nde ilk etap tamamlanarak yaşam başladı.
Bu kapsamda Atış Yapı tarafından lansman ve tanışma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe 1200 davetli katıldı. Proje, içerisinde bulundurduğu farklı bileşenleriyle Türkiye’nin “en karma projesi” olma unvanına da sahip. Projenin toplam 650 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Atış Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış, iki etaptan oluşan Downtown Bursa Projesi’nin 1. etabını tamamladıklarını belirterek, “İlk etabın teslimatını yaptık. 1. etap, 552 daire ve cadde mağazalarından oluşuyor. İkinci kısımda daireler ve cadde mağazalarımız olacak. Bunun yanı sıra 3. kısımda ise otelimiz ile açık yaşam merkezimiz bulunuyor. Meditown sağlık merkezi ve Evinn Home Desing merkezi de projemizde olacak. Projemizin 2. Etabında ise üniversite, kolej ve yurdumuz ayrıca 17 bin metrekare bir parkımız ile camimiz mevcut. Onların inşası henüz başlamadı. Biz 1. Etabın tamamını 2023 Mart ayında tamamlamış olacağız. Çalışmalarımız hızlı devam ediyor” dedi.

Downtown Bursa’nın 2018’den beri Türkiye’nin devam eden metrekaresel bazda tek etapta yapılan en büyük projesi olduğunu belirten Atış, “Burası sadece bir konut projesi değil. İçinde şehrin en büyük oteli de olacak. 2 müze yer alıyor. Biri tarihi diğeri de yeni nesil dijital müze. Konferans merkezimiz var. 7 toplantı salonu ve şehrin en büyük balo salonu burada. 82 bin metrekare olan çarşımıza dünya markalarını getirmeyi hedefliyoruz. İlk etapta Vakko grubuyla anlaştık. Otelimizle anlaştık. Bursa’nın ilk luxury segment oteli burada olacak. Bu Bursa için bir ilk. Das Das Tiyatro ve sinema yine projemiz içinde yer alıyor. Mert Fırat, ilk kez İstanbul dışına bu proje ile çıkmış olacak. Bursa’ya değer katacak dünya markalarını projemizde bir araya getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89