banner94

banner77

banner69

banner88

Doğayla iç içe… e

İnallar Hayat 3, farklı bir konseptte ve butik bir proje olarak ele alındı. Yatırımcının kullanıcılarına sakin ve ayrıcalıklı bir yaşam sunma motivasyonu, projeye yön veren ana unsur oldu.

KONUT PROJELERİ 15.03.2022, 00:43 30.11.-0001, 00:00
Doğayla iç içe… e
banner66

Çevredeki yerleşim özelliklerini dikkate alarak konforlu dairelerin yanı sıra kullanıcıların sosyal olanaklara katılımı da gözetildi. Ana tasarım fikri, yapının merkezinde geniş ve canlı bir avlu oluşturmaktı. Köşelerde L biçiminde doğu yönüne açılan bloklar ile hem korunaklı bir sosyal alan kurgulandı hem de tüm konutların gün ışığından etkin bir şekilde faydalanması sağlandı.

Proje, 3+1 tipindeki 60 daireden oluşuyor. Her birinin iç avluyla görsel ilişkisini kurmak amacıyla iki farklı plan çözümü ile proje ilerledi. Zeminle ilişkilenen dairelerde ise kurgulanan teras bahçeler ile kullanıcılara özelleşmiş yeşil alanlar sunuldu.

Orta blokun yarı gömülü bodrum katı, havuz ile hemzemin bir biçimde sosyal yaşamın merkezi haline geldi. Bu platform, spor ve eğlence faaliyetlerini örgütleyen kafeterya, fitness salonu, pilates stüdyosu ve çocuk oyun odasına ev sahipliği yapıyor.

Peyzaj alanında yürüyüş yolları ve havuzun yanı sıra çocuk bahçesi de bulunuyor. Kaya bahçeleri etrafındaki oturma alanları ve zeytin ağaçlarıyla yeşillendirilen iç avlu, teras bahçelerle görsel olarak bütünleşerek doğayla iç içe bir mekan sunuyor.

Proje Adı: İnallar Hayat 3
Proje Firması: İnallar

Proje Yeri: Balat

İletişim: https://www.inallarhayat3.com.tr - 0 224 241 92 92

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89