banner94

banner77

banner69

banner88

Bursa, Böyle Kampanya Görmedi!!!

Ürettiği projelerle yatırımcısına, bölgesine ve ülkesine değer katan Alpiş İnşaat, Bursa inşaat sektöründe daha önce görülmemiş bir kampanya başlattı.

KONUT PROJELERİ 14.11.2022, 14:35
Bursa, Böyle Kampanya Görmedi!!!
banner66

2022 yılına yeni yatırımlarla giren ve her şartta üretimine devam ederek güven ve kalitenin simgesi olan Alpiş İnşaat, herkesi ev sahibi yapacak muhteşem bir kampanyanın startını verdi. Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ersel Süne, yatırım yapmak ve ev almak isteyenler için kaçırılmayacak bir kampanya başlattıklarını ifade etti.

60 AY ŞİRKET İÇİ TAKSİT, YÜZDE 0,89 VADE FARKI AVANTAJIYLA

Kampanyanın detaylarıyla ilgili bilgi veren Süne, “Şu an devam eden Nilüfer House 1, Nilüfer House 2 ve Viale House projelerimizde geçerli olacak bir kampanya başlattık. Bu kampanyada banka ve ekspertiz masrafı yok. Vatandaşlarımız, yüzde 30’dan başlayan peşinatlar ile her bütçeye uygun ödeme ve taksit seçeneklerimizin yer aldığı kampanyamız vesilesiyle yüzde 0,89 vade farkı ve 60 ay şirket içi taksit fırsatıyla kolayca ev sahibi olabilecek” diye konuştu.

“100 MİLYON TL’YE YAKIN FİNANSMAN DESTEĞİ”

Ekonomik şartlar ne olursa olsun, Alpiş İnşaat’ın önceki yıllarda olduğu gibi yine bir sorumluluk aldığını ve bu kampanyayla Bursa’ya ve ülkesine katkı sağlayacağını belirten Süne, “Hemen her şartta yatırımda en doğru liman gayrimenkuldür. Bizler de ürettiğimiz projelerle yatırımcımıza kazandırırken, ülkemize ve şehrimize de kazandırıyoruz. Bankalardan konut kredisi finansmanına ulaşmanın zor olduğu bu günlerde, şirketimizin başlattığı bu kampanyayla, hedeflemiş olunan daire satış adedi ile vatandaşımıza yaklaşık 100 milyon TL’ye eşdeğer bir finansman desteği sağlanmış olacak” ifadelerini kullandı.

Kampanyanın, Nilüfer’in hızla gelişen Kızılcıklı Mahallesi’nde yükselen Nilüfer House 1 ve Nilüfer House 2 ile Kayapa’da yapımı süren Viale House için geçerli olacağını belirten Süne, tapuların da teslim edilmeye hazır olduğunu ve projenin ilk etabında daire sahibi olanların yeni evlerinde baharın tadını çıkaracaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89