banner94

banner77

banner69

banner88

‘ALTIN’ her zaman kazandırır

Bursa’da 2015 yılında temellerini atan ve inşaat sektöründe kısa süre içerisinde söz sahibi olan Makaza Altın İnşaat 6. yılını geride bıraktı.

KONUT PROJELERİ 22.06.2021, 09:51
‘ALTIN’ her zaman kazandırır
banner66

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın “Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu zor günlerde pandemi koşullarına rağmen projelerimize tüm hızıyla devam etmekteyiz. Bize güvenen ve bizim için değerli olan müşterilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Makaza Altın İnşaat, Bursa’da Hasanağa ve Kayapa bölgelerinde devam eden projeleri ile birlikte toplamda 325 daire ve 13 dükkandan oluşan 7 projeye imza attı. 2021 yılı başında başlanan Gold Life Bulvar Elite projesi ile müşterilerine birçok açıdan fark oluşturan yaşam alanları sundu. Kişiye özel villa projeleri ile de inşaat sektöründe tecrübe edinen Altın inşaat 2021 senesine girilirken 2 adet villa projesini de teslim etti.

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, inşaat sektöründe 14 yıllık tecrübesiyle Altın İnşaat olarak sektörde 6. yılı geride bıraktıklarını ifade ederken şöyle konuştu, “Altın İnşaat olarak 6. yılımızı Bursa’ya değer katan projelerle geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altın İnşaat olarak dinamik kadromuz ile durmadan yolumuza devam ediyoruz. Zor süreçlerde de projelerimizi başarıyla tamamladık.” dedi.

PANDEMİ KOŞULLARINA RAĞMEN

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın 2020 yılının ilk çeyreğinde başlayan ve ülkemizde de kısa süre içerisinde önemli etkilere yol açan pandemi sürecininin tüm sektörleri olduğu gibi inşaat sektörünü de derinden etkilediğini ifade ederek şunları söyledi: “Pandemi sürecinde birçok inşaat firmasının bu süreçten etkilenerek projelerinin sekteye uğradığına, küçülmeye gittiğine şahit olduk. Altın inşaat olarak bu zor şartlarda müşterilerimizin ve bize güvenen insanların desteği ile yara almadan çalışanlarımızın sağlık tedbirlerini de alarak projelerimize devam ettik. 2021 başlarında oturuma başlanan ve aynı dönemde yeni başladığımız projemiz kriz dönemini fırsata çevirdiğimizin göstergesidir.”

7/24 PROJE TAKİP İMKÂNI

Bursa inşaat sektörüne yeniliklerle farklı bir soluk getiren Altın İnşaat’ın anlık takip sistemini anlatan Altın, “Tüm projelerimiz için her cumartesi günü bilgilendirme gruplarımızı görevlendiriyoruz. Proje ismiyle açılan sosyal medya guruplarına haftalık yapılan işler düzenli olarak atılır. Blok blok nerede hangi işlem uygulandıysa bir haftalık periyotlar halinde daire sahiplerine iletiliyor. Ayrıca şantiye alanlarına kurduğumuz kamera sistemleriyle 7 gün 24 saat izlenebilme imkânı sunuyoruz. İşin en önemli kısmı şüphesiz güven. Sloganımızda olduğu gibi ilk günden bu yana ‘Temelimizde güven var’ mottosunun içini doldurarak hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

BÖLGE TERCİHLERİMİZ VE BULVAR ELİTE…

Altın şöyle devam etti: “Bursa’nın her bölgesi bizim için değerli ancak Bursa halkı kalabalıktan, stresten ve şehrin yoğunluğundan kaçmak istiyor. Şehirle iç içe yeşil alanı fazla yaşanabilir bir bölgeye ihtiyaç her geçen gün artıyor. Pandemi dönemi bizlere bu ihtiyacı bir kez daha gösterdi. 2015 yılından bu yana bu ihtiyaçların ve yapılaşmanın öngörüsünde bulunarak Altın İnşaat olarak Hasanağa, Kayapa ve Balkan bölgelerini tercih etmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki süreçte faaliyet gösterdiğimiz bu bölgelerin dışında müşteri taleplerinden de kaynaklı olarak Mudanya bölgesinde araştırmalara başlamış bulunmaktayız. Biten ve başlamakta olan projelerimizin müşterilerimiz ve çevrede oturan halk tarafından ilgi çekmesi bizi devam ettiğimiz yolda fazlasıyla motive ediyor. Bulvar Gold Life ve Bulvar Elite de bölgede çok rağbet gören, çevredeki diğer projelere göre ezber bozan, yeşil ve sosyal alanlarının fazlalığı, kapalı otoparkı, akıllı ev sistemi gibi artıları ile üzerine koyarak ilerlediğimiz bu yolda bizim ve müşterilerimiz için önemli bir yere sahip.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner89