banner94

banner77

banner69

banner88

Yunuseli’de modern bir kent kuruluyor

Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyla Bursa’nın gözde bölgesi olacak.

GÜNDEM 13.01.2012, 11:49 13.01.2012, 11:49
Yunuseli’de modern bir kent kuruluyor
banner66

Yunuseli ve Güneştepe Mahalleleri’nde devam eden çalışmaları inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Osmangazi olarak gösterilen bölgenin her geçen gün hizmetlerle ihya olduğunu belirtirken, “Yakın bir gelecekte burası Bursa’nın en gözde yeri olacak” dedi. 

Osmangazi Belediyesi tarafından oluşturulan Şehircilik Akademisi bünyesinde planlama ve altyapı yatırımlarının hızla devam ettiği Yunuseli ve Güneştepe Mahalleleri’ni ziyaret eden Başkan Dündar, devam eden çalışmaları incelerken, muhtarlardan da ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Başkan Mahallemizde projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette halkla buluşan Başkan Dündar, vatandaşların istek ve şikâyetlerini dinledi. Vatandaşlar özellikle elektrik ve hurdacılarla ilgili şikâyetleri dile getirirken, Başkan Dündar, TEDAŞ’ın özel bir şirket olduğunu ancak gerekli girişimlerin bugüne kadar yapıldığını bundan sonra da sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti. Hurdacılarla ilgili sorunun çözümü içinde çalışma başlatacaklarının altını çizen Başkan Dündar, sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili olarak da ekiplerin 24 saat çalıştığını ve vatandaşlardan gelen ihbarlar değerlendirilerek gereken işlemlerin yapıldığını kaydetti. 

Başkan Dündar, Yunuseli Mahallesi’nde yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi verirken, çamlık alanın çevresinin duvarla çevrilerek güvenli hale getirildiğini vurguladı. Başkan Dündar, “Yunuseli yeni Osmangazi’nin kurulduğu bir bölgemiz. Burada titizlikle çalışıyoruz. Kısa bir zaman sonra Bursa’nın en değerli yerlerinden biri haline gelecek. Planlar devam ediyor. İmar yolları açıyoruz. Altyapılar tamamlanıyor. Bu bölge ihya olmaya devam ediyor. Yaptığımız kamulaştırmalarla birçok çıkmazı açtık. Sokak ve caddelerle bağlantılarını sağladık. Yapımını tamamlayarak hizmete açtığımız ve toplam alanı 10 bin metrekareyi bulan parklarımız mahalle halkımızın nefes almasını sağlıyor” dedi. 

Yunuseli ve Güneştepe Mahalleleri’ndeki ziyaretleri sırasında mahalleli bayanlarla da bir araya gelen Başkan Dündar, güvenlik ve altyapı ile ilgili taleplere olumlu yanıt vererek, gereken çalışmayı yapacaklarını kaydetti. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89