banner94

banner77

banner69

banner88

Yeni yönetim Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti.

İMSİAD'ın yeni Yönetim Kurulu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

GÜNDEM 19.03.2014, 15:15 19.03.2014, 15:15
Yeni yönetim Vali Karaloğlu’nu ziyaret etti.
banner66

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İşadamları Derneği (İMSİAD) yeni Yönetim Kurulu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ve Kentsel dönüşüm sürecinin ele alındığı ziyarette konuşan Vali Münir Karaloğlu, İMSİAD’ın inşaat sektöründe ki en önemli STK’lardan biri olduğunu belirtirken, “İMSİAD inşaat sektörünü ve Bursalı müteahhitleri bünyesinde barındıran önemli bir dernek. Çalışmaları ile inşaat sektörüne ve şehrimize önemli katma değer sağlıyor” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm hakkında da görüşlerini aktaran Karaloğlu, “kentsel dönüşüm sürecinde, mühendisliğin, mimarlığın önemi kadar, müteahhitliğin de önemi vardır. Kentsel dönüşümde sadece mühendisler, mimarlar ve akademisyenler değil, bu işe sermayesini aktaran, emeğini veren müteahhitlerin de söz hakkı olmalıdır” dedi.

Bursa’da kentsel dönüşüm sürecine ilişkin birçok proje üzerinde çalıştıklarını belirten İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ise, “Bursa’da kentsel dönüşümün başarısı için sektörle alakalı tüm kurumların, derneklerin ve STK’ların sürece destek vermeleri gerekir. Biz İMSİAD olarak, bu süreci en yakından takip eden ve etkin rol oynayan STK’lardan biri olacağız” ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89