banner94

banner77

banner69

banner88

Yatırım rehberiniz 10 yaşında

Bursa inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün ilk ve tek gazetesi olan Konut ve Yapı, 10 yaşında…

GÜNDEM 18.01.2022, 16:36 18.01.2022, 19:54
Yatırım rehberiniz 10 yaşında
banner66

Yayınlandığı Ocak 2012 tarihinden bu yana başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere nitelikli konut projelerini, sektörün sorun ve çözüm önerilerini, belediyelerin imar ve şehircilik çalışmalarını sayfalarına taşıyarak sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetesi, ilkeli ve kaliteli yayıncılık anlayışla yoluna devam ediyor. “Sektörel Analiz”, “Röportajlar”, “Bölge Analiz”, “Proje Vitrini” gibi özel bölümleri ile gazetemizi, nice yıllarda siz değerli okuyucularımızla buluşturmak dileğindeyiz.

Alinur Aktaş

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Ülkemizin her geçen gün gelişerek büyüyen şehri Bursa’mızda yayınlanan Konut ve Yapı Gazetesi, ürettiği içeriklerle şehrimizin geleceğine katkıda bulunan, sektöre yön veren değerli bir yayın organıdır. Gücünü yerel değerlerimizden alarak, ilkeli seviyeli nitelikli yayıncılık anlayışıyla okuyucusuna ulaşan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutlar, yönetici ve çalışanlarına başarılar dilerim.

Mustafa Dündar

Osmangazi Belediye Başkanı

2012 yılından bu yana yayın hayatını aralıksız sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum. Kentimizde inşaat, mimarlık, tasarım ve emlak alanında ilk ve tek yayın olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni her ay belediyemize, evlerimize ve gönüllerimize konuk ediyoruz. Derin içeriği ve kapsamlı dosya konuları ile sektöre değer katan bir yayın. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Mustafa Andıç

İMSİAD Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyorum. Yıllardır ilgiyle izliyor ve takip ediyorum. Sektörel açıdan çok önemli bir boşluğu doldurdu ve konuları çok da güzel işledi, bilgilendirdi. Bu açıdan bizim sektörümüz için çok değerli bir gazete. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Sertaç Karaalp

Alpiş Holding YKB

Kendi iş kolumuzdaki haberleri çok önemsiyorum. Konut ve Yapı Gazetesi özellikle bu alanda benim de çok değer verdiğim bir medya kuruluşu. Sadece bizim sektörle ilgili yayınlar yapıyor, bizim sektörümüzün fırsatlarını değerlendiriyor. Sektörümüzü bir şekilde sizler de motive ediyorsunuz. Başarılar diliyorum. İnşallah nice yılları birlikte kutlarız.

Alparslan Şenocak

BTSO YK üyesi

Her ay farklı konu ve konuklarıyla 10 yıldır yayın hayatını kesintisiz olarak sürdürmekte olan sektörümüzün en etkili iletişim mecralarından Konut ve Yapı Gazetesi, sektör için belirleyici olan sosyal, ekonomik ve siyasi gelişmeleri de yansıtıyor, öncelikleri arasında sayıyor ve sektördeki gelişmeleri de okuyucularıyla en güzel şekilde paylaşıyor. Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum.

Murat Çakmaker

BURTİMDER Başkanı

Sektörümüz adına ürettiği değerli içerikler ve etik yayıncılık prensipleri ile değer katan, sektörümüzü yakından takip etmemize vesile olan Konut ve Yapı Gazetesi’ne başarılarla dolu nice 10 yıllar diliyorum.

Osman Nemli

Bursa Çimento Genel Müdürü

Bugün 10 yılı geride bırakan Konut ve Yapı Gazetesi; kurulduğu günden bu yana inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Yenilikçi yapısıyla örnek bir kuruluş olarak yayın hayatına devam eden Konut ve Yapı Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği olan herkesi yürekten kutluyor, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine çok başarılı işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum.

Bu vesileyle Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyor, nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Mehmet Albayrak

İMO Bursa Şube Başkanı

Kurulduğu günden bu yana Bursa konut sektörünün nabzını tutan, güvenilir ve ilkeli yayın politikasını başarıyla sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyor, akademik odaların ve inşaat sektörünün sesini duyurmasına her zaman destek olan Konut ve Yapı ailesine teşekkür ediyoruz. Tarih ve turizmini, tarımı ve sanayisini doğru şekilde entegre edebilmiş, ulaşılabilir, planlı kentsel dönüşüm ile çarpık kentleşmeden kurtulmuş, güvenli yapılara sahip bir Bursa hayalini gerçekleştirilmesine katkı sağlamak için yola devam edeceği nice yıllar diliyoruz.

Şirin Rodoplu Şimşek

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi’nin kuruluş aşamasına tanıklık etmiş biriyim. Heyecan duymuştuk. Yıllardır da takip ediyoruz. Konut ve Yapı Gazetesi, sektöre dair gündemleri ele alıp, çok değerli konukları kamuoyu ile buluşturup, aydınlanmamızı sağlıyor. Sektöre dair birçok konudan haberdar olmamızı sağlıyorlar. Gerek sektör içindeki bizler gerekse sektör dışındakiler için yol gösterici ve bilgilendirici bir yayın. Yapılan çalışmaları kıymetli buluyorum. Nice yıllar diliyorum. Başarıları daim olsun.

Fatih Şakir

Nazar İnşaat YKB

Nice 10 yıllara Konut ve Yapı Gazetesi. Sektöre damga vurmuş ve gündemi belirleyen bir gazete. Başarılı yayınlarının devamını diliyorum. Gazetenin yayınlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Mehmet Kurt

LİK Yapı YKB

10 yıldır Bursa’da inşaat sektörünün nabzını tutan görsel medyamızın en önemli aktörlerinden biri olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Ayrıca yapı sektörünün buluşma noktası olan, güvenilirlik ve güncelliği temsil eden gazetenizin sektörünün en önemli iletişim platformlarından biri olmaya devam etmesini temenni ediyorum.

Adil Gökçadır

Gökçadır İnşaat YKB

Öncelikle Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10 yıldır sektörün yanında olarak sektöre verdiği desteği canı gönülden kutluyor ve tebrik ediyorum. Nice 10 yıllara ulaşmanızı diliyorum.

Erdal Çelebi

BEMO Başkanı

Öncelikle şehrimizde böyle bir yapının kurulması ve sektörümüz adına hizmet etmiş olması çok önemliydi. Bu 10 yıl içinde gerek sektörümüze gerekse gayrimenkul sektörüne vermiş olduğunuz hizmetten dolayı sizi canı gönülden tebrik ediyorum, başarılarınızın daim olmasını diliyorum. Nice 10 yıllara diyorum.

Şeref Demir

Akyükselen İnşaat YKB Yrd.

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile etkin ve saygın yer edinmiş gazetenizin 10. yaşını kutluyorum. İnşaat-gayrimenkul sektörüne ve paydaşlarına “Yatırım Rehberiniz“ sloganıyla projelerin tanıtımı, hedef kitleye ulaşması, aynı zamanda sektörün sorunlarının çözümü konusunda faydalı haberler yapmanızdan dolayı teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara.

Muhammed Adiloğlu

Adiloğlu Grup YKB

10 yıldır sektörün nabzını tutan Konut ve Yapı Gazetemizin bugüne kadar çizgisini bozmadan gerçekleştirmiş olduğu nitelikli yayın politikasını hayranlıkla takip etmekteyiz. Daha nice 10 yıllara ulaşmak dileğiyle, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Yahya Sağır

YGBS Easy Life Yönetim Kurulu Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum. 10 yıldır inşaat, yapı ve emlak sektöründeki gelişmeleri yakın takip ettiğimiz gazetenize, nice yıllar dilerim.

İbrahim Doğru

Doğru Lift Genel Müdürü

Konut ve Yapı Gazetesi, yayınlanmaya başladığı Ocak 2012 tarihinden bugüne inşaat, yapı ve gayrimenkul sektörünün nabzını tutuyor. İlkeli yayıncılığını, nice yıllarda sürdürmesi dileğiyle.

10. yaşınız kutlu olsun.

Cemal Tuna

Tuna Boya Yönetim Kurulu Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi, 10 yıldır sektörümüzdeki gelişmeleri ilkeli ve tarafsız yayıncılığı ile sayfalarına taşıyor. Yeni yaşını tebrik eder, nice 10 yıllar dilerim.

Zerrin Özgüle

Özgüle İnşaat YKB

Konut ve Yapı Gazetesi benim çok önem verdiğim bir yayın. Gazeteyi okuyarak sektörde neler olup bittiğini görebiliyoruz. Kaliteli bir yayın yapıyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Nice yaşlar diliyorum. Daha ileriye gitmeniz dileğiyle.

Özkan Aydemir

Elfi Gayrimenkul Brokerı

Bursa'nın ilk ve tek konut ve yapı gazetesi olan ve sektöre her zaman yön veren Konut ve Yapı Gazetesi'nin 10. yaşını kutlar, başarılarının devamı dilerim.

Göksel Birsen

TÜGEM Bursa YK Başkanı

10 yıllık tecrübe ve birikimiyle gayrimenkul haberciliği alanında öncü ve örnek bir kuruluş olan Konut ve Yapı'nın 10. yaşını kutlarım. Bundan sonra da başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Nurcan Özdemir

EPSA YKB

İnşaat sektörü ve emlak piyasasının tam 10 yıldır sesi, soluğu olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyor, daha nice yıllar sektöre katkı vermeye devam etmesini diliyorum.

Burak Coşkun

Kurt Çini YK Üyesi

Bursa’da bu sektörde 10 yıldır varsanız işinizi başarıyla yapıyorsunuz demektir. Aynı başarıyı katlayarak yola devam etmenizi temenni ederim. Sadece sektör haberlerinin yer aldığı bir yayın olması bana göre çok faydalı. Böylece biz de kendi müşterilerimizin projelerinden haberdar oluyoruz. Buradan hareketle müşterilerimize ne sunacağımızı bilerek gidiyoruz. Konut ve Yapı Gazetesi’nin başarıları daim olsun.

Hüseyin Kul

Decostar YKB

Yıllardır beğeniyle takip etmekte olduğumuz sektörümüzle ilgili birçok gelişmeyi masamıza getiren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyoruz. Nice on yıllara.

Nedim Yılmaz

3D maket Genel müdürü

Yayın hayatına, şirketimizin de kuruluş yılı olan 2010’da başlayan Konut ve Yapı Gazetesi, sektöründe öncü ve büyük bir oyuncu olmakla birlikte sektörde olan biteni takip etme noktasında önemli bir kaynak. Bu önemli kaynağı uzun yıllar masamızın üzerinde görmek dileğiyle. Nice 10 yıllara.

Gökhan Yavuz

Endogaz Genel Müdürü

Konut ve yapı sektörde alanında tek gazete. Başarılı ve başarısı ivmelenerek devam ediyor. Nice 10 yıllar diliyorum. Başarılarınız daim olsun.

Yusuf Şehitoğlu

Şehitoğlu İnşaat YKB

İnşaat ve gayrimenkul sektörü özelinde Bursa’mıza katkı ve destekleriyle aralıksız yayınını sürdüren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını canı gönülden kutluyorum. Sektörümüzdeki tüm gelişmelere, sektör sorunlarına ve çözüm önerilerine yer vererek sektörün gelişimine hizmet etmektedir. Başarılı çalışmalarının devamını ve nice 10 yıllara ulaşmasını diliyorum.

Ahmet Kaşlıoğlu

Apex Asansör Genel Müdürü

Konut ve Yapı Gazetesi, kurulduğu günden beri, yapı sektörü paydaşlarının tanışması, bağlantı kurması ve güncel gelişmelerden haberdar olması konularında büyük bir eksiği doldurmuş, sektörün sesi olmuştur. Nice 10 yıllarda başarılarının devamını diliyorum.

Hakan Söğünmez

Akfem Yapı YKB

İnşaat ve konut alanında yaptığı haberlerle sektöre yol gösteren ve hem tedarikçileri hem de inşaat sektörünün paydaşlarını bir araya getiren Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum. Gelecek yıllarda yapacağı yayınlarda da başarılar diliyorum.

Barbaros Onulay

Bursa Beton Genel Müdürü

10. yaşınızı kutlar; emeği geçen tüm çalışanlarınızı tebrik ederim.

Yapı ailesine, sektörün sesi olmayı sürdürdüğünüz nice başarılı yayın hayatı diliyorum.

Prof. Dr. Murat taş

Bursa UÜ Mim. Fak. Öğretim Üyesi

İnsanoğlu var olduğundan beri mimarlığın konusu olan konut ve yapı hakkında sektörümüzün görüşlerini on yıldır en iyi şekilde aktaran Konut ve Yapı Gazetesi ailesini 10. yaşı nedeniyle tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Alp Kaya

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı

İnşaat sektöründe bilgilendirici yazıları, yaptığı yorumları, sektörü geliştirmeye yönelik hazırlanan araştırmaları ve paylaşımları kısacası sektöre yaptığı olumlu katkılardan dolayı Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum. Bundan sonraki yıllarda da aynı katkı ve olumlu yaklaşımlarıyla başarılarının devamını diliyorum.

Başar Bulut

HKMO Bursa Şube Başkanı

Sektörün tanıtımı ve imajının gelişmesine büyük katkı koyan, ihtiyaçlarını ve sorunlarını açık yüreklilik ve objektif bakış açısıyla dile getiren, çizgisiyle kaliteli yayının adresi haline gelen Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutlarım. Başarı dolu daha nice yıllara.

Paşa Ağdemir

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı

10 yıldan beri yayın hayatında olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum

Rıdvan Hasırcı

BURSED Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi, Bursa'nın gayrimenkul ve inşaat sektörünün gözü ve kulağı. Sektörümüzle ilgili çoğu düşüncenin güncellenerek yapıldığını görmek beni mutlu ediyor. Başarılar diliyorum.

Ali Gültekin BAKİ

BURSAD Başkanı

Konut ve Yapı Gazetesi'nin 10. yaşını kutlar, başarılarınızın daim olması dileğiyle emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarınızı tebrik ederim.  Sektörümüze verdiğiniz destekleriniz bizi onure etmektedir. Yeni yayın hayatında başarılar dileriz.

Bünyamin Kaya

İpekoğulları İnşaat YKB

İnşaat alanında Bursa’nın nabzını en iyi şekilde takip eden, kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş olan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını içtenlikle kutlar, gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları dilerim.

Öykü Zeynep Şarlı

Estown

Gazeteciler, demokrasimizin ve vicdanlarımızın baş aktörleri ve en yetkili temsilcileridir. Bursa’mızın inşaat sektöründe nabzını tutan, aynı zamanda sektördeki her yeni bilgiyi doğru bir şekilde pek çok zorluğuna rağmen yılmadan 10 yıldır bizlere ulaştırmasında büyük katkı sağlayan, Konut ve Yapı Gazetesi’nin yıl dönümünü kutluyor, tüm basın emekçilerinin ve gazete yönetiminin başarılarının devamını diliyorum.

Hasan Okumuş

Okumuşlar Yapı YK Üyesi ve Pazarlama Müdürü

Gazetenizi takip eden bir iş insanı olarak her geçen gün konusunda daha uzman hale geldiği düşüncesi ile nice 10 yıllar diliyorum.

Uluay Koçak Güvener
Y. Şehir Plancısı

Bursa’nın, konut sektörünün hızlı ve sürekli bir gelişme trendini güncel olarak takip etmemizi sağlayan, ilk ve tek gazetesi, Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yayın yılını gönül­den kutluyor,  kaliteli yayın organı olarak yaşamını başarıyla sürdürmesini diliyorum. Daha nice 10 yıllara.

Nur Gül Arslan

İç Mimar

Kentimizde yapı, inşaat ve gayrimenkul sektörünün sesi, alanında öncü ve tek olan Konut ve Yapı Gazetesi’ni, başarı dolu 10 yıllık yayın hayatından dolayı tebrik ederim. Tüm yapı sektörü hakkında yaptığı faydalı bilgilendirme ve haberciliğin, sahip olduğu yenilikçi, çağdaş, vizyoner tavır ile devamını dilerim.

Cem Bozdağ

CE Mühendislik Genel Müdürü

Bursa’mızda inşaat, gayrimenkul ve emlak sektörünü takip ettiğimiz Konut ve Yapı Gazetesi, doğru gazetecilik anlayışı, sevilen personelleriyle birlikte bizlerin takdirini kazanmıştır. Gazete 10 yılını doldurarak doğru, tarafsız ve güvenilir yayıncılığının sürekliliğini de sağlayarak bizleri mutlu etmiştir. Daha nice 10 yıllar dileriz.

Kemal Bilim

Bilim İnşaat YKB

Gazeteniz konut ve yapı sektörümüzün en önde gelen yayın organlarından biri. Sektöre kattığı değerden dolayı kutluyorum. Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum. Bundan sonraki yayıncılık hayatında başarılar diliyorum.

Orhan Çiçek

Çiçekler Yapı YKB

Sektörümüzün nabzını tutarak yıllardır yol gösteren, Bursa’mızda inşaat sektörünün sesi olan ve bizim de sektör temsilcisi olarak ilgiyle takip ettiğimiz Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyorum.

Osman Kalaycı

Karadeniz İskele Kalıp Sistemleri YKB

Yapı sektörünün gelişmelerini yakından takip ederek okuyucularına geniş bilgiler sunan Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10.yaşını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Hasan Avyüzen

Deska Dekorasyon Boya İnşaat

Deska Boya İnşaat olarak Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Mustafa Altın

Makaza Altın İnşaat YKB

Sektörümüzün lokomotifi konumundan bulunan Konut ve Yapı Gazetesi, sektörün nabzını en iyi şekilde tutarak, istikrarlı, ilkeli ve kaliteli bir yayın politikasıyla özellikle yerel anlamda bir ekol haline geldi. 10 yıldır bu başarılı yayıncılığın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, Konut ve Yapı Gazetesi’nin 10. yaşını en içten duygularımla kutluyor, bundan sonraki yayın hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89