banner94

banner77

banner69

banner88

Yalıtımın güvenilir ismi

Mir İnşaat, tamamladığı önemli projelerin yanı sıra sektöre kazandırdığı başarılı ekiplerle de adından söz ettiriyor.

GÜNDEM 28.10.2015, 10:52 28.10.2015, 10:52
Yalıtımın güvenilir ismi
banner66

Bayram Toktaş ve Yakup Toktaş tarafından 2005 yılında kurulan Mir İnşaat, tamamladığı önemli projelerin yanı sıra sektöre kazandırdığı başarılı ekiplerle adından söz ettiriyor.

İnşaat sektörünün farklı alanlarında aynı üstün uzmanlık ve köklü deneyimle hizmet verdiklerini belirten Mir İnşaat Genel Müdürü Bayram Toktaş,  tamamladıkları her yeni proje ile insanların yaşamını hep daha iyiye götürmeyi hedeflediklerini belirtti. Mir İnşaat’ın ses ve su yalıtım konusunda hizmet vermekle kalmayıp adeta bir okul görevi üstlendiğini de belirten Toktaş, 2005 yılından bu yana yetiştirdikleri birçok eleman ile sektöre kalifiye eleman eksikliğini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Toktaş sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece ses ve su yalıtımı işi yapıp teslim etmiyoruz aynı zamanda burası bir okul gibi. Hem kendi çalışanlarımızı burada yetiştiriyor hem de piyasaya eleman ve ekipler yetiştirip veriyoruz. Şu an bünyemizde kendimizin yetiştirdiği 35’e yakın çalışanımız var.”

Halkımız yalıtım konusunda bilinçsiz…

Oleybet 115%;">Yalıtım konusunda vatandaşların bilinçsiz olduğundan yakınan Toktaş, bilinci arttırmak için el birliği vermek gerektiğini vurguladı. Eğitim ve bilinçlendirmenin çok önemli olduğunun altını çizen Toktaş sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlarımız yalıtım konusunda bilinçsiz. Yalıtımın önemi her daim söylenmeli ve insanlarımızı da bilinçlendirme konusunda bir şeyler yapmalıyız. Yalıtımın bina ömrünü uzatttığını, binayı depreme daha dayanıklı yaptığını, daha kaliteli yaşamlar sunduğunu anlatabilmeliyiz.”

Kentsel Dönüşüm doğru bir projedir…

1 Kasım’da yapılması kararlaştırılan erken seçime de değinen Toktaş, ülkenin son dönemler yaşadığı acıların bir an önce son bulmasını ve belirsizlik ortamının ortadan kalkmasını diledi. Son 1 2 yıldır ülke çok seçim geçirdiğimizi söyleyen Toktaş bunun olumsuz yansımalarının olduğunu belirtti. Bursa Kentsel Dönüşüm Derneği’nde Yönetim Kurulu olduğunu da belirten Toktaş sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kentsel dönüşüm içeriği doğru olan bir projedir. İnsanlarımız da böyle bir yaşam alanını hak ediyor. Özellikle kentin doğusunun kentsel dönüşüme çok ihtiyacı var. Bu işi belediyeler tek başına yapamaz. Belediyeler müteahhitler ve vatandaş ortaklaşa birlik beraberlik içerisinde bu işi yapmalı. Altyapı hazırlanmalı ardından bir konsesüs kurulmalı ve kentsel dönüşüm bir an önce başlamalı.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89