banner94

banner77

banner69

banner88

Ulu koltuk

İnegöllü Ndesıgn firması, Bursa’nın “ulu şehir" logosuyla koltuk tasarladı. “Ulu" koltuğun ilk müşterisi ise Bursa Valisi Münir Karaloğlu oldu.

GÜNDEM 11.11.2015, 12:47 11.11.2015, 12:47
Ulu koltuk
banner66
Tanıtım bir köfteci de teşhir edilen ulu koltuğun ilk müşterisi Bursa Valisi Münir Karaloğlu oldu. Yeşil Bursa’nın renklerini üzerinde taşıyan özel koltuk takımı ilk kez İstanbul Fuarı’nda teşhir edilecek.



Ulu şehir logolu koltuğun tasarımı hakkında bilgi veren NDESİNG Mobilya’nın sahibi Ahmet Güleç, “Bursa’nın gerçekten çok farklı yönleri var. Tarihi, sanayii, toplumuyla çok yönlü bir şehir. Bu şehri temsil eden bir logo yapıldı. Bursa’nın bütün katmanlarını ilgilendiren bir durum. Biz de Bursa’da üretim yapan ve tasarıma önem veren bir mobilya firması olarak hem şehrimizi tanıtmak, hem de Bursa modeli yapmak istedik. Bursa koltuk takımı yaptık. Köşe olabilen, büyüyebilen ve küçülebilir takım. Her alana uyabilecek çok lüks bir koltuk takımı tasarladık. Bunu da 2015 koleksiyonumuza aldık. İstanbul Fuarı’nda ilk bir portatif çalışmasını yaptık. İnegöl MODEF EXPO Fuarı’nın ardından Bursa’mızı tanıtmak istedik. Şu an bu takım hiçbir fuara katılmadı” dedi.

Ulu şehir logolu koltuk takımının Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde teşhir edileceği anlatan Güleç, “Dünyanın çeşitli ülkelerindeki fuarlara katılacağız. Bursa’yı tanıtacağız. Koltuğun yoğun rengi yeşil. O renkte yeşil Bursa’yı hatırlatacak” diye konuştu.



Güleç, “Sayın valimiz MODEF Fuarı’na katılmıştı. Ardından köfteciye gittik, kendisine sürpriz yaptık. Köfteciye gittiğimiz bu koltuğu görünce şaşırdı. Vali bey sipariş verdi, ilk müşterimiz kendisi oldu. Siparişi yapıp hemen göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

 



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89