banner94

banner77

banner69

banner88

TÜMSİAD inşaat sektör kurulu toplandı

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Bursa Şubesi, yeni iş birliklerinin önünün açıyor.

GÜNDEM 22.11.2016, 15:06 22.11.2016, 16:11
TÜMSİAD inşaat sektör kurulu toplandı
banner66

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini; tanışmak, yeni işbirliklerinin önünü açmak ve sektörel sorunları masaya yatırmak amacıyla bir araya getirdi.  

Vdcasino Roman","serif"">

Çırağan tesislerindeki toplantıya TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı R. Hakan Ziya, Yönetim Kurulu üyeleri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren TÜMSİAD üyesi iş adamları katıldı. Üyelere TÜMSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi veren R. Hakan Ziya, “Hepimiz buraya bir amaç için geliyoruz. TÜMSİAD Bursa Şubesi yönetimi olarak üyelerimizi bilinçlendirmek ve paylaşımlarını artırmak adına başta Çırağan Söyleşileri olmak üzere kamuoyunda ses getiren birçok etkinlik düzenliyoruz. Burada doğan ticari ilişkiler de ülke ekonomimize katma değer olarak yansıyor” dedi.

TÜMSİAD TOPLUMSAL KAYNAŞMAYA HİZMET EDİYOR

Birçok benzer sektörde de bu tarz değerlendirme toplantıları yapacaklarını kaydeden R.Hakan Ziya, “Tüm işadamlarımızı ilgilendiren toplantılarda önemli konuları masaya yatıracağız. Üyelerimizin sesini duymak, dertlerini dinlemek istiyoruz. Çünkü üyelerimizin derdi bizim derdimizdir” ifadelerini kullandı.

R. Hakan Ziya, TÜMSİAD’ın sadece bir işadamları derneği olmadığını, birçok sosyal sorumluluk projesinin altına imza atarak toplumsal kaynaşmaya hizmet ettiğini vurguladı.

Toplantıya katılan işadamları da TÜMSİAD yönetimine dernekten beklentilerini sıraladı. Bu tip toplantıların daha sık düzenlenmesi konusunda ortak görüş bildiren işadamları, yaşadıkları sektörel sıkıntıları paylaştı. Toplantının sonunda katılımcılar ve TÜMSİAD yönetimi aile fotoğrafında bir araya geldi. 


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89