banner94

banner77

banner69

banner88

TÜGEM Networks etkinliğinin konuğu: Eğitmen ve Koç Filiz Çobanoğlu

Gayrimenkul sektörünün öncü sivil toplum kuruluşu olan TÜGEM Bursa Temsilciliği 2 ayda bir düzenlenen TÜGEM Networks Etkinliği’nde, Eğitmen ve Koç Filiz Çobanoğlu’nu ağırladı.

GÜNDEM 16.06.2023, 18:44
TÜGEM Networks etkinliğinin konuğu: Eğitmen ve Koç Filiz Çobanoğlu
banner66

Aynı zamanda TÜGEM Eğitim Komitesi Başkanı da olan Filiz Çobanoğlu, “Lüks Gayrimenkul Uzmanlığının Şifreleri” konu başlıklı eğitimi ile 3 saat boyunca gayrimenkul uzmanlarıyla bir arada oldu.

Yaklaşık 400 gayrimenkul uzmanının katıldığı eğitimde Filiz Çobanoğlu, Lüks Gayrimenkul Uzmanlığı hakkında bilinmesi ve uygulanması gereken konularda katılımcıları bilgilendirdi.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen eğitimde, katılımcıların merak ettiği tüm konularda sordukları soruları yanıtlayan Filiz Çobanoğlu, Bursa’nın gayrimenkul konusunda Türkiye’nin en kaliteli ve en şanslı şehirlerinden biri olduğunu belirtti.

Lüks Konut uzmanlığının, farklı bir planlama, bütçe ve strateji gerektirdiğini katılımcılara anlatan Filiz Çobanoğlu, Lüks Konut Uzmanı olmak isteyen gayrimenkul danışmanlarının kişisel çevrelerini, sosyal medyayı, hedef kitleye ulaşabilecekleri etkinlikleri nasıl kullanmaları gerektiğini de örneklerle aktardı.

Ankara, İzmir ve İstanbul’da uzun yıllar boyunca Lüks Konut Uzmanlığı yapan ve bunun yanı sıra Eğitmen ve Koç olarak da önemli eğitimler düzenleyen Filiz Çobanoğlu, Bursa’nın kalbinde her zaman çok ayrı bir yeri olduğunu belirterek, kendisine yoğun ilgi gösteren katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Eğitim sonunda TÜGEM Bursa İl Temsilcisi Göksel Birsen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Filiz Çobanoğlu’na teşekkür sertifikası ve çiçek takdim ettiler.

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Bursa Emlakçılar Odası Başkanı Erdal Çelebi ve BTSO Meclis Üyesi İsmail Duyar’ın da misafir olarak katıldığı TÜGEM Bursa Networks Haziran ayı etkinliği, yeni katılan üyelere sunulan üye sertifikaları töreni ile sona erdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89