banner94

banner77

banner69

banner88

Şampiyon İnşaat Çelik

Mühendis, mimar ve şehir plancıları yeşil sahaya indi.

GÜNDEM 07.06.2016, 13:43 07.06.2016, 13:43
Şampiyon İnşaat Çelik
banner66
TMMOB İl Koordinasyon Kurulu (İKK) tarafından bu yıl İnşaat Mühendisi Mehmet Semih Pala ile Elektrik Mühendisi Mehmet Kuzucu anısına düzenlenen ‘28. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi. Turnuvanın galibi olan İnşaat Çelik takımı kupayı evine götürdü.



Mühendis, mimar ve şehir plancılarını yeşil sahalarda kıyasa mücadele ettiği İKK 28’nci Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası final maçlarının ardından sonuçlandı. Şükrü Şankaya Spor Tesisleri’nde iki ay boyunca yapılan maçların ardından yine dostluk ve birliktelik kazandı. İnşaat Çelik – Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın şampiyonluk, İnşaat Beton –Makine Dinamo’nun 3’ncülük maçları kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu.  İnşaat Çelik – Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası takımları karşılaşmaya ‘Teröre ve Teröre Destek Verenleri Lanetliyoruz’ pankartı ile çıktı. Penaltılara kalan karşılaşmada İnşaat Çelik – Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası takımını 4-2 yenerek şampiyon oldu. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası da 2’ncilik kupasının sahibi oldu. İnşaat Beton takımı –Makine Dinamo’yu 6-4 yenerek 3’ncü oldu.  Veteran takımlarında ise Veteran Recep Şeker 1’nci, Veteran Orhan Efe 2’nci, Veteran ZMO Eski Toprak 3’ncü oldu.

KADIN MÜHENDİS VE MİMARLAR İLK KEZ SAHAYA ÇIKTI

Bu yıl ilk kez kadın mühendis ve mimarların kurduğu takımlarda dostluk maçı ile turnuva finalinde yer aldı. Büyük ilgi gören Pembe Kramponlar ve Teknik takımlarının çekişmeli mücadelesinde de dostluk kazandı.

Maçların ardından düzenlenen kupa töreninde İnşaat Mühendisi Mehmet Semih Pala ile Elektrik Mühendisi Mehmet Kuzucu’nun ailelerine plaketlerini takdim eden İKK Sekreteri Fikri Düşünceli, turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Turnuvanın gol kralı ve en centilmen oyuncularına da plaketleri verilirken şampiyon olan İnşaat Çelik takımı İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak ile birlikte kupayı havaya kaldırdı. 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89