banner94

banner77

banner69

banner88

Realty World Türkiye'den bilgilendirme semineri

Tümen: Girişimci ruha sahip kişileri Realty World’e bekliyoruz

GÜNDEM 03.01.2013, 16:12 03.01.2013, 16:12
Realty World Türkiye'den bilgilendirme semineri
banner66

Realty World Türkiye’nin katkılarıyla hazırlanan “Gayrimenkul Sektör” seminerine Bursa’daki gayrimenkul sektörünün temsilcileri katıldı.

Çelik Palas Otel’de düzenlenen bilgilendirme seminerinin sunumu Realty World Satış ve Franchise Yöneticisi Kadir Tümen tarafından yapıldı. Katılımcılar Realty World hakkında bilgi edinirken, Tümen’den gayrimenkul sektörünün geleceğini dinleme fırsatı yakaladılar. Tümen, gayrimenkul pazarlama sektörünün Türkiye’de artık önemli bir yere geldiğini, Realty World Türkiye olarak da Bursa’ya özel bir ilgi gösterdiklerini kaydetti.

Tümen, “Deneyimleri olan, finansal yapısı güçlü ve genç bir markayız. Kazan kazan yöntemi uyguluyoruz. İş ortaklığı herkesin kazanç sağlaması için önemli bir model. Türkiye genelinde 148 bayii ve bine yakın emlak danışmanı ile faaliyet göstermekteyiz. Ülkemizde yatırım tercihi araştırmasında, altının ardından gayrimenkul ikinci sırada geliyor. Türkiye gayrimenkul pazarlama sektöründe öne çıkıyor. Realty World Türkiye olarak, İstanbul’da 10 bin konutluk bir projenin içindeyiz. Girişimci ruha sahip, kazançlı ve güvenilir bir iş kurmak isteyenleri Realty World’e davet ediyoruz” dedi.

Bursa’da ise nitelikli iş ortaklarını arttıracaklarını ve hedeflerinin 5 temsilci olduğunu işaret eden Tümen, “Bursa’nın öneminin bilincindeyiz. Şehri yakından takip ediyoruz. İlerleyen günlerde temsilci sayımızı artırmayı düşünüyoruz. Halen Altınşehir’de 1 temsilcimiz bulunuyor. Emlak piyasasında özellikle şehrin batısının yükselen bir bölge olduğunu gözlemliyoruz” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89