banner94

banner77

banner101

banner69

banner88

Ps Platform, Çin’de Bursa’yı temsil etti

Başta personel yükselticiler (Manlift) olmak üzere iş makinelerinin satışı ve kiralanması alanında faaliyet gösteren PS Platform firması, dünyanın en büyük iş makineleri üreticilerinden Sineboom’un, Çin’in Hunan eyaletinin başkenti Changsha kentindeki “2023 Global Partners Summit” programına ve yeni fabrikasının açılış törenine katıldı.

GÜNDEM 17.07.2023, 15:22
Ps Platform, Çin’de Bursa’yı temsil etti
banner66

Batuhan Güler ve Sefa Şentürk tarafından 2022 yılının Mayıs ayında Bursa’da kurulan PS Platform, Çinli Sineboom tarafından düzenlenen “Global İş Ortakları Zirvesi”ne davet edildi.

Sineoboom markalı personel yükseltici platformları ile inşaat firmaları ile elektrikçiler başta olmak üzere, mekanik tesisatçılar, ısıtma soğutma, havalandırma, cephe temizlik firmaları gibi yüksekte işi olan ve zamandan tasarruf sağlamak isteyen şirketlere hizmet veren PS Platform, Sineboom’un Türkiye Distribütörü Uygunlar Dış Ticaret A.Ş.’nin öncülüğünde Türkiye’den davet edilen 27 kişilik heyette Bursa’yı temsil etti.

29 ülkeden yaklaşık 800 kişinin katıldığı dev organizasyonda Sinoboom firmasının çalışmalarını inceleyen ve yeni ürünler hakkında bilgiler alan PS Platform’un ortakları Güler ve Şentürk, “Sineboom markalı makinelerimizin üretildiği dev tesisi, yeni geliştirilen makineleri inceledik. Ayrıca, iş ortakları zirvesine katıldık. Sineboom markasının gücüyle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştular.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
az bulutlu
banner102
banner61
banner62
banner89