banner94

banner77

banner69

banner88

Özdilek'ten AVM ve konutta yeni proje

Özdilek, 100 milyon TL'lik AVM yatırımı yapıyor...

GÜNDEM 23.02.2016, 09:39 23.02.2016, 09:39
Özdilek'ten AVM ve konutta yeni proje
banner66

Türkiye’de 7 farklı ilde 9 AVM ’si, sadece Bursa’da 6 hipermarketi bulunan Özdilek, Bursa’ya 100 Milyon TL’lik yatırımla yeni bir AVM yapıyor. AVM ’nin 2017 Şubat ayında hizmete girmesi planlanıyor.



Shopping mall olarak dizayn edilen ve içerisinde 50 farklı markanın mağazasının olacağı Özdilek Park Bursa, İzmir Yolu üzerinde, Alaaddinbey Kavşağı’nın bitişiğinde inşa ediliyor. Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü projedeki 50 mağazanın kiralanmasına yönelik görüşmeler sürüyor. AVM de yer alacak markaların mutlaka sektörün başarılı ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayacak markalar olmasına önem veriliyor.

“SADECE İKSA ÇALIŞMASI 6 AYIMIZI ALDI”

Özdilek Park Bursa’da; 3.000 metrekare Özdilek, 3.000 metrekare Özdilek Hipermarket ve 10 salonluk bir sinemanın yanı sıra çocuk oyun alanları, 10 farklı restoran, kafeteryalar ve tek parçadan oluşan 1.800 metrekarelik bir teras yer alacak. Sinema bir Özdilek markası olan Cinetime tarafından işletilecek. Özgün bir mimariye sahip olan ve tamamlanmasıyla bulunduğu bölgeye önemli bir değer katacak olan projenin detaylarını Özdilek Perakende Operasyonları Genel Müdürü Sertaç Ünal anlattı.

Yeni alışveriş merkezinin yükseldiği alanda iksa çalışması yaparak 3 katı tamamen kapalı otoparka ayırdıklarını belirten Ünal, “Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek ve tüm otopark ihtiyacını karşılayabilmek için 4 bodrum kat yaparak otopark sorunu olmamasını sağladık. Şu an çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ve katlarımız bir bir yükseliyor” dedi.



MARKANIN GÜCÜ LOKASYONDAN DAHA ÖNEMLİDİR

Özdilek’in hep ilklerin markası olduğunu kaydeden Ünal, şöyle devam etti:

“Yalova Yolu’ndaki yatırımımızı yaparken herkes şaşkınlıkla karşılamıştı. Afyon’a yaptığımızda, bu kadar büyük AVM’yi Afyon ne yapsın dediler. Kocaeli yatırımımızda da aynı şeyler söylendi. Bunlar sektöre örnek olmuş projelerdir. Örneğin Afyon’daki AVM’miz hâlâ Afyon’un en büyük alışveriş merkezidir. Özdilek, Afyon’da büyük bir sosyoekonomik değişim yaşattı. Afyonlular diyor ki; ‘Bir Özdilek’ten önceki Afyon vardı, bir de Özdilek’ten sonraki Afyon var.’ Bizden önce de Yalova Yolu’nda çok yatırım yoktu, ama bakın şimdi ne durumdalar. Afyon, Eskişehir, İnegöl hepsinde aynı durum geçerli. Biz öncülük ediyoruz aslında. Halkımıza ve müşterilerimize çok güveniyor, burada yatırım yapılmaz demiyoruz. Biz iyi hizmet verirsek herkes gelir mantığı ile hareket ediyoruz. Odaklandığımız temel nokta kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti. Müşteri, kendini ait hissettiği yere gidiyor. Biz bunu gözlemledik. Aynı zamanda çevremize, doğaya, ferah mekanlara oldukça önem veriyoruz. Kazandıklarımızla yine yatırıma yöneliyoruz. Lokasyon seçerken de fayda-maliyet analizine bakıyoruz. Bu noktada ulaşım çok önemli. İzmir’deki şubemizden örnek vermek gerekirse, ana arterin dışında ama İzmirli birçok alışveriş merkezini geçerek Özdilek’e geliyor. Bu tamamen Özdilek markasının gücü, itibarı ve müşterilerimizin güvenidir. Bizim için önemli olan istihdam yaratmak, kalıcı bir eser bırakmaktır.”

BİN 200 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Sertaç Ünal, Özdilek’in her yeni yatırımıyla birlikte yüzlerce kişiye istihdam sağladığını da hatırlatarak, yeni yatırımlarıyla birlikte yaklaşık 1.200 kişiye Özdilek Park Bursa çatısı altında çalışma fırsatı sağlanacağını da dile getirdi.

YILDIRIM’IN AVM’YE İHTİYACI VAR

İlerleyen zaman diliminde perakendecilik alanında Özdilek’in yeni yatırımlarının olacağı bilgisini de veren Ünal, şunları kaydetti:

“Perakendecilikte yatırımlara devam ediyoruz. Alışveriş merkezi, Hipermarketler ve ev tekstili mağazalarımızın sayıları artmaya devam edecek. Özellikle hipermarket ve alışveriş merkezleri için değişik illerde arsalarımız var. Her şeyin belli bir doyum noktası var. Yatırımlar doğru noktada yapılırsa mutlaka başarılı olur. Ama ölçüp biçmeden ben de bir tane alışveriş merkezi yapayım mantığı hâkim olursa, burada başarı sağlanamaz. Bursa’da çok başarılı ve yerleşmiş alışveriş merkezleri var, buna rağmen hâlâ yan yana yapılan AVM’ler de var. Öte yandan Yıldırım’ın da AVM ’ye ihtiyacı var, bu bir gerçek. İnsanlar kalkıp ya kent merkezine ya da Nilüfer’e geliyor. O bölgede hipermarket çok ama alışveriş merkezi yok. Bu manada o bölgeye yapılacak bir yatırım da doğru olabilir düşüncesindeyim.”

“OLMAZSA OLMAZLARIMIZ VAR”

Her projede farklı mimar ve firmalarla çalıştıklarını anlatan Sertaç Ünal, Özdilek’in olmazsa olmazlarını ise şöyle sıraladı:

“Biz müşterilerimizin ve kiracılarımızın rahatını son derece önemsiyoruz. Ayrıca renkler, ışık, otopark yeterliliği, kiracıların rahat bir şekilde mallarını taşıyabilmeleri gibi konulara karşı son derece hassasız. Müşteri için bir AVM ’de önemli olan ilk şey, otopark problemi yaşamamak, ikincisi de koridorların geniş ve rahat olması, dolaşımın rahat olmasıdır. Özellikle hafta sonları insanlar AVM’lerde birbirlerine çarpa çarpa yürüyor. Biz müşteri konforuna büyük önem vermekteyiz. Farklı olmayı seviyoruz. Kendimizle yarışıyor, yine kendimizden esinleniyoruz.”

ÖZDİLEK KALİTESİNİN AYRICALIĞINI HİSSEDECEKSİNİZ

Özdilek’in Bursa’ya yakın zamanda kazandıracağı bir diğer yatırım da 50 Milyon TL bütçeli Orange City konut projesi.

Girdiği tüm sektörlerde başarısını ispatlayan Özdilek’in Bursa’daki ilk konut projesinde teslimler yılsonunda başlayacak. 2+1 ile 4+1 arasında değişen daire tiplerinin bulunduğu proje, lüks ve konforlu 116 daireden oluşacak.

Kaba inşaatının büyük bir bölümünün bittiği, akıllı ev teknolojisine sahip proje, 15.000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Fethiye Mahallesi’nde yapılan ve 10.000 metrekaresi açık alan olarak planlanan Orange City, kapalı otoparklar, kapalı yüzme havuzundan fitness salonuna varıncaya kadar tüm detaylar ince elenip sık dokunulacak şekilde planladı.

Projenin mart, nisan ayları gibi tanıtımının yapılacağını söyleyen Özdilek Perakende Operasyonları Genel Müdürü Sertaç Ünal, “Özdilek Holding bünyesinde İnşaat Genel Müdürlüğü adlı bir bölümümüz var. Bütün inşaat işlerimiz bu birim tarafından yürütülüyor. Mutfakta, banyoda ve tesisatta kullanılan her şey birinci sınıf. Dairelerin tümü akıllı ev teknolojisine sahip. Kısacası konut alıcıları, bu projeden yer almanın tüm ayrıcalıklarını, yaşarken hissedecek” dedi.

 



 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89