banner94

banner77

banner69

banner88

Onaylanan Güzelyalı imar planları askı sürecinde

Beklenen Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Mudanya Belediyesi’nin ardından Büyükşehir Belediye Meclisi’nce de onaylanarak askıya çıkarıldı. Mudanya’nın kimliğine özgü, turizm öncelikli bir kent planlamasının ortaya çıktığını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

GÜNDEM 08.12.2020, 23:15
Onaylanan Güzelyalı imar planları askı sürecinde
banner66

Mahkeme kararıyla iptal edilen Güzelyalı İmar Planları, Mudanya Belediyesi tarafından yeniden hazırlandı, belediye meclisince onaylanarak Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi. Beklenen Güzelyalı 1/ bin Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı değişikliği, Büyükşehir Belediye Meclisi’nce onaylanarak askıya çıkarıldı.

Mudanya’yı modern şehirciliğin gereklilikleri ile buluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye hizmet alanlarının, turizm alanlarının, sağlıklı yaşam için gerekli olan rekreasyon alanlarının sınırlarının belirlendiği bir çalışmayı Mudanya’ya kazandırdıklarını söyledi.

Modern, günümüz koşullarına ve gelecekteki ihtiyaçlara cevap verecek imar planı çalışmasının belediye teknik ekiplerince hazırlandığını belirten Başkan Türkyılmaz, “Uzun yıllar boyunca plan değişikliğine gerek kalmayacak şekilde kentin omurgası sayılacak bir çalışmaya imza attık, tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89