banner94

banner77

banner69

banner88

Öğrenciler SİNTA'ya hayran kaldı

Geleceğin İnşaat Mühendisleri SİNTA firmasının tesislerini inceledi.

GÜNDEM 01.06.2016, 17:57 01.06.2016, 17:57
Öğrenciler SİNTA'ya hayran kaldı
banner66

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi öğrencilerini sahaya çıkarmaya devam ediyor. Bu kapsamda İMSİAD’ın organizasyonuyla düzenlenen teknik gezide öğrenciler SİNTA AŞ. firmasını inceledi.

Betsmove 16pt; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği, (İMSİAD) inşaat sektörünün geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında İnşaat Mühendisliği Fakültesi öğrencilerini sahaya çıkarmayı sürdüren İMSİAD, öğrencilerin teoride öğrendiklerini sahada görme fırsatı sunuyor. Bu bağlamda İMSİAD organizasyonu ile SİNTA AŞ’yi ziyaret eden geleceğin inşaat mühendisleri, fabrikanın işleyişi, üretim alanları ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Öğrencileri imalat fabrikasında karşılayan İnsan Kaynakları Müdürü Kadri Özfındıklı, beraberindeki heyetle firmanın çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler verdi. SİNTA AŞ’nin entegre bir tesis olduğuna değinen Özfındıklı, öğrencilerin SİNTA gibi sektöründe lider bir firmayı ziyaret etmesinin gelişimleri açısından çok önemli olduğunu belirtti.

İş disiplini ve iş güvenliği vurgusu…

Özfındıklı özetle şunları ifade etti: “40 yılı aşkın süreçtir sektöre hizmet ediyoruz. Bu sektörde uzun yıllar ayakta kalmak kolay değil. Kaliteden hiç taviz vermeden bunu başardık. Bu zamana kadar birçok üniversiteden öğrenci arkadaşlarımız gelip tesislerimizi gezdi. Şimdi de Uludağ Üniversitemizde eğitim gören öğrenci kardeşlerimizi ağırladık. Böyle önemli bir firmayı gezmelerinin kendileri açısından büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Umarım bugün burada teknik bilgileri veren arkadaşlarımızdan faydalı bilgiler öğrenmişlerdir. SİNTA AŞ. olarak kendilerine her zaman yardımcı ve destek olmaya hazırız. İnşaat sektörü gibi zor bir sektörde başarılı olmaları için, çok çalışmaları ve disiplinli olmalarını öneriyorum. İş disiplini ve iş güvenliği çok önemli, bunlardan taviz vermeden çok çalışarak başarılı olabilirler. Kendilerine başarılar diliyoruz.”

Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden UÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi öğrencileri ise, bu organizasyonu düzenleyen İMSİAD’a teşekkür etti.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89