banner94

banner77

banner69

banner88

Nilüfer'e dev kompleks

Bursa'nın kalbinde çok özel bir tesis

GÜNDEM 23.03.2013, 10:38 23.03.2013, 10:38
Nilüfer'e dev kompleks
banner66

Plaza16 ile Bursa’nın ilk ve tek Nikâh Evi konseptini hayata geçiren Nil-AS Genel Müdürü Mustafa Altın, “Plaza16, Nilüfer’in kalbinde benzersiz bir hizmet sunan, nikâhların yanı sıra seminerlere, kongrelere, toplantılara, iftarlara, kokteyllere de ev sahipliği yapabilecek çok özel bir tesis” dedi.



Nil-AS firması ve Nilüfer Belediyesi’nin yap-işlet-devret ortaklığı üzerinden hayata geçirdiği Plaza16 Nikah Evi, 600 kişilik Salon Kristal, 500 kişilik Salon Yakut, 280 kişilik Salon Zümrüt ve 120 kişilik Salon Safir ile misafirlerine ev sahipliği yapmaya başladı. 2400 metrekare alan üzerine kurulan ve bünyesinde 12 farklı büyüklükte dükkan barındıran Plaza16’da 1000 kişilik fuaye alanı da mevcut. Aynı anda 2500 kişiyi Plaza16’da ağırlayabilecek kapasitelerinin olduğunu belirten Nil-AS Genel Müdürü Mustafa Altın, “Plaza16 nikâhların yanı sıra seminerlere, kongrelere, toplantılara, iftarlara, kokteyllere de ev sahipliği yapabilecek çok özel bir tesis” dedi.



NİLÜFER’İN KALBİNDE PARLIYOR



Plaza16’nın yakın zamanda Nilüfer’in kalbi konumuna gelecek bir yerde olduğuna dikkat çeken Altın, “Tesisimizin önü tamamen Kent Meydanı’na bakıyor. Karşısında Bursa Vergi Daireleri, hemen yanında Kaymakamlık ve belediye binası var. Hemen arkamızda Agora Pazar Yeri yapıldı. Bursa’nın en büyük kapalı spor salonu da yanı başımızda. Bu bölge tamamen araç trafiğine kapatılacak, üstü yaya trafiğine açık olacak ve altı tamamen otopark halinde bir meydana dönüştürülecek. Bursa’nın en büyük meydanlarından birisinde Plaza16’nın hizmet verecek olmasında çok mutluyuz” diye konuştu.



TÜM HİZMETLER PLAZA16’DA



Tesisin bünyesinde bulunan dükkanlarda fotoğrafçı, kuyumcu, nikah şekeri ve çiçek satışı yapan işletmelerin de yer aldığını vurgulayan Nil-AS Genel Müdürü Mustafa Altın, “Dükkânlarımızdan birini pastane şeklinde planladık. Restoran için güzel bir yerimiz mevcut. Burası şehrin yeni gözdesi olacak. Bulvara da alternatif olmasını bekliyoruz. 1 yıl sonra çehresi çok değişerek güzel bir meydan haline gelecek. Bursa’da henüz böyle bir kapalı alan yok. Bizim yaptığımız Nikâh Evi konsepti Türkiye’de de ilk durumunda. Eşi, benzeri henüz yok. Yurtdışında bile böyle bir konseptin olmadığını söylüyorlar” ifadelerini kullandı. Altın, bir salonda seminer olurken, diğer bir salonda kokteyl düzenleyebilecek çok amaçlı bir tesisi hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını da dile getirdi.



FARKLI FİYAT SEÇENEKLERİ VAR



7 yıldızlı otellerle yarışabilecek düzeyde bir tesisi hayata geçirdiklerinin altını çizen Mustafa Altın, “İkramlarımızı Bursa’nın seçkin tedarikçi firmalarıyla yapacağız. 200 kişiye kadar yemekli toplantıları kendi bünyemizde karşılayabilecek kapasitemiz var. Müşterilerimize 15 farklı fiyat seçeneği sunacağız. Kendilerine hangisi uygun gelirse onu seçebilecektir. Evlenecek çiftlere de şu mesajı vermek istiyorum; bizim salonlarımızı görmeden kesinlikle salon kiralamasınlar” şeklinde konuştu. Altın, Plaza16’ya 17 farklı ilçeden de gelip nikah kıydırabilmenin mümkün olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner89