Mustafa Esgin: “Fuar merkezi Bursa Hedefimize güçlü bir başlangıç oldu”
27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Rising City Yapı ve Yaşam Fuarı’nın Türkiye’nin bir kez daha gündemine oturan deprem gerçeği ile birlikte daha fazla anlam kazandığını belirtti.

Sağlam yapılar ve dirençli kentler hedeflerinin fuardaki projelerle vücut bulduğunu ifade eden Mustafa Esgin, “Fuara Bursalı firmalarımızı ziyaret etmek için geldim ve güzel bir heyecana tanık oldum. Deprem gerçeği kendisini son günlerde yeniden hatırlattı ve Bursamız bir deprem şehri. Bu anlamda bu fuarın, Bursamızın ve ülkemizin gündemi bu noktada güvenli, yaşanabilir konutların inşa edilmesi ve bu anlayışın daha da geliştirilmesi yönündeki anlayış bu fuarı daha anlamlı hale getirdi. Bursa Fuar Merkezi’nin ilk organizasyonu olarak bu başarılı organizasyondan dolayı KFA’ya teşekkür ediyorum” dedi.
Bursa’da yurt çapında ve uluslararası düzeyde güçlü firmaların varlığına işaret eden Mustafa Esgin, şunları söyledi:
“Bu firmalarımızın yüz akı projelerini inceleme şansı bulduk. Deprem bizim gerçeğimiz, yaşanabilir ve bu anlamda fayda-maliyet analizi tutarlı olan konutların üretilmesi, daha kaliteli, daha güvenli bir yaşamın sunulmuş olması önemli. Bu anlamda Konut ve Yapı Gazetemizin katkılarını da çok önemsediğimi belirtmek istiyorum. Bu fuar bize KFA öncülüğünde Bursa Fuar Merkezi’nin çok başarılı organizasyonları olacağını gösterdi. Bununla ilgili bir takvim de var. Bursa’da hep şehrin bir fuar merkezi haline gelmesi noktasında bir çabamız oldu. Bu çabaların karşılığını bulması da bizim için anlamlı oldu. Emeği geçen herkesi kutluyorum, İnşallah daha nice başarılı organizasyonlara imza atılacağına inanıyorum.”