banner94

banner77

banner69

banner88

Mimarlar iftarda buluştu

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin: Göreve başladığımız günden bu yana tüm üyelerimizle temas halindeyiz.

GÜNDEM 12.06.2018, 11:46 13.06.2018, 10:52
Mimarlar iftarda buluştu
banner66

 Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Bursa protokolünün ve üyelerinin katılımıyla geniş katılımlı bir iftar düzenledi.



Merinos Büyük Teras’ta gerçekleşen iftar programına; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez, Nilüfer Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nilgün Berk, İYİ Parti 1. Bölge Bursa Milletvekili Adayı Sermin Özensoy, AK Parti 1. Bölge Bursa Milletvekili Adayı Gülten Kapıcıoğlu, Saadet Partisi yetkilileri, Mimarlar Odası Bursa Şubesi önceki dönem başkanları, akademik oda ve STK temsilcileri ile çok sayıda mimar katıldı.

Programda konuşan Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Ömer Faruk Şahin, “Uzun bir aradan sonra yeniden yapma kararı aldığımız ve bundan sonra geleneksel hale getirmeyi planladığımız iftar programımıza hoş geldiniz. Göreve başlayalı henüz 3,5 ay olmasına rağmen sanki uzun zamandır görevdeymiş gibi önemli işlere imza attık. Başladığımız gün itibarıyla belli değerleri oluşturmaya, belli kısımları yapılandırmaya ve odamıza olan bakış açısını değiştirmeye çalıştık. İlk yapmamız gereken temas etmekti. Meslektaşlarımıza temas etmek için hemen her hafta 3 adet mimarlık ofisine uğruyor, orada meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sorunlarını dinliyor, istişarede bulunuyoruz” dedi.

Şahin sözlerini şöyle noktaladı: “Herkesin birlikte sadece mesleki kaygılarını sürdürebildiği, birbirlerine mesleki değer ve anlayışlarıyla bakabildiği huzur dolu birlik beraberlik içerisinde bir oda hayalimiz var. Temsilciliklerimizle iletişimi daha da artırmak için çalışıyoruz. Tüm meslektaşlarımızın değerlerine uyacak şekilde sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Sadece eleştirel bir oda değil aynı zamanda çözüm üreten şehrin geleceğinde söz sahibi bir oda istiyoruz.”

Nilüfer Belediyesi CHP Meclis Üyesi Nilgün Berk ise “Ramazan ayı paylaşım ayıdır. Ve bu akşam da siz değerli mimarlarımızla aynı sofrada bir aradayız. Önümüzdeki günlerde de Ramazan Bayramını kutlayacağız. Ulus olarak, dünyadaki tüm Müslümanlar olarak barış içinde, sevgiyle birlik ve beraberlikle güzel bir bayram diliyorum” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zehra Sönmez de “Ramazan ayının en önemli unsurlarından biri olan paylaşmayı, bu akşam meslektaşlarımızla bir arada gerçekleştirmekten çok mutluyum. Göreve geldiği günden itibaren yerel yönetimlerle kurduğu güçlü iletişimden dolayı Başkan Ömer Faruk Şahin’e ve değerli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”

Gecede ayrıca AK Parti 1. Bölge Bursa Milletvekili Adayı Gülten Kapıcıoğlu ve İYİ Parti 1. Bölge Bursa Milletvekili Adayı Sermin Özensoy da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89