banner94

banner77

banner69

banner88

Mimar adaylarına özel sergi

2015'in nitelikli mimari yapıları Uludağ Üniversite Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin izlenimine sunuluyor.

GÜNDEM 30.05.2016, 16:05 30.05.2016, 16:05
Mimar adaylarına özel sergi
banner66
 Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Arkitera Mimarlık Merkezi’nin iş birliği ile bu yıl ilk kez Bursa’da BAOB Yerleşkesinde açılan ‘Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015’ Sergisi, Bursa’da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açıldı.



Açılış öncesi yapılan kısa törene Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Taş, Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, “Her zaman ortak etkinlikler yaptığımız Mimarlar Odası’na teşekkür ederim, umarım öğrenciler adına yararlı bir sergi olur” dedi.

Akıncıtürk’ün ardından konuşan Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Taş da, Mimarlar Odası Bursa Şubesi’ne destekleri için teşekkür etti.

Son olarak konuşan Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek de “2015 yılında yapımı tamamlanmış ülkemizdeki önemli mimari yapıların seçkisinden oluşan bu özel ve güzel serginin, öğrencilerimizin mimarlık öğretimine de katkı sağlayacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Taş tarafından Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek’e teşekkür belgesi verildi.

Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde izlenebilecek. 





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89