banner94

banner77

banner69

banner88

Meteor Dikencik'te nefes aldılar

İnşaat sektörünün kilometre taşlarından Meteor İnşaat sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekiyor.

GÜNDEM 06.01.2017, 10:37 06.01.2017, 11:41
Meteor Dikencik'te nefes aldılar
banner66

İnşaat sektörünün kilometre taşlarından Meteor İnşaat hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmesinin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de sektöre yeni bir soluk katıyor. Meteor Dikencik projesinin örnek dairesinde farklı organizasyonlar düzenlemeyi planlayan Meteor İnşaat, ilk organizasyonunu gelecek nesilleri yetiştirecek olan kadınlara verdikleri önemden ötürü Pembe İzler Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdi.

İnsanların mutluluğunu planlamayı hedefleyen bir kurum olduklarını ifade eden Meteor İnşaat Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülsemin ZEYBEL, “Ailelerin huzur içinde yaşayabileceği, ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği, konfor ve lüksün her metrekareye sindiği projelere imza atmanın gurunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa gerçekleştirmeyi planladığımız farklı organizasyonlar ile toplumsal fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Bu organizasyonlardan ilki olarak; ofis ekibimizin %90'nının bayanlardan oluşuyor olması ve geleceğimizi şekillendiren kadınlarımıza verdiğimiz önem ve değerden dolayı bu anlayışımızla örtüşen bir dernekle başlayalım istedik. Pembe İzler Derneği yetkilileri etkinlik teklifimizi olumlu karşılayıp, sağ olsunlar bizleri geri çevirmediler. Aynı şekilde nefes koçu Gülay AKSAZ da bu projede gönüllü destekçimiz olup, bu organizasyonu gerçekleştirmemizde büyük destek sağladı. Dernek yetkilileri ve nefes koçumuz Gülay AKSAZ’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Meteor İnşaat çalışanları ve dernek üyelerinden oluşan katılımcılar ile Nefes terapisi yapan nefes koçu Gülay AKSAZ, “ İnsanların zihninde kasetler yer almaktadır. Çocuk, yetişkin ve anne-baba kaseti, bunları iyi okumak gerekir. Tüm bireyler yaşlarının gerekliliklerine göre davranmalıdırlar. Çocuk olmak ile çocuk kalmayı karıştırmamalıyız. Bunların yönetimini nefes terapisi aracılığı doğru bir şekilde yapabilirsiniz. Her insan vücudunda chi (yaşam enerjisi) bulunmaktadır. Buna ulaşmanın yolu da nefes kontrolünden geçmektedir. Bugün burada nefes tekniklerinden sufi nefes tekniği ile chi’ye ulaşmaya çalıştık. Burada bulunan tüm katılımcılara ve bizleri sizler ile buluşturan Meteor İnşaat’a sonsuz teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

2014 yılında kurulan Pembe İzler Derneği, meme kanseri başta olmak üzere tüm kadın kanserleri konusunda toplumu bilinçlendirme ve maddi yetersizliği olan hastalara teşhis ve tedavide destek verme amacını taşıyor. Dernek bunu olabildiğince yaygın hale getirmek için de birbirinden farklı, nitelikli ve kapsamlı projeler hazırlıyor. Türkiye’de her yıl 62 bine yakın kadın kadına özgü kanserlerden biriyle tanıştığını dile getiren Pembe İzler Derneği Bursa Şube Yetkilisi Halime Sürek KAHVECİ, “Pembe İzler Derneği olarak Kadın kanserleri ile savaşan kadınların tedavi sürecinde ve sonrasında en önemli destekçileri olup, hastalığa yakalanmış kadınların hastalıktan ve sonrasından korkmayan güçlü kadınlar olarak hayatlarını sürdürmelerini amaçlıyoruz. Meme, yumurtalık, rahim gibi organlarda ortaya çıkan kanserlerin, erken teşhis edilmediğinde hayati risk yarattığı gerçeğinden yola çıktık. Ve kadınlar için ne yapabiliriz diye sorduk? Derneğimizi, Kanser Hastalığına yakalanmış kadınlara yol arkadaşı olmak, umut ortaklığı yapmak ve kadınların hayatında pembe bir iz bırakmak amacıyla kurduk. Bu amaçla kapımızı tüm Türkiye’deki kadınlarımıza açık tutuyoruz. Meteor İnşaat tarafından düzenlenen etkinlik daveti bizleri son derece mutlu etti. Meteor İnşaat’a bu anlamlı etkinliği  düzenledikleri için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

Hayatlara renk katacak farklı projeler inşa etmenin yanı sıra, gerçekleştireceği sosyal aktivitelerle de farklarını ortaya koyacaklarını ifade eden Gülsemin Zeybel, “Meteor Dikencik projemiz ile günün her anını değerlendirebileceğiniz yaşam alanları, sağlıklı yaşam için fitness salonu, yorgunluğunuzu atabileceğiniz havuz keyfi, modern peyzaj çalışmaları, ferah iç mekanları ve muhteşem manzarasıyla mutluluğunuzu hayatın her anına taşıyabileceksiniz. Bugün burada Pembe İzler Derneği ile bu farklı etkinliği gerçekleştirmiş olmak bizleri de oldukça mutlu etti. Meteor İnşaat olarak amacımız; sadece binalar inşa etmek değil, insanların bir arada huzurun, güvenliğin, sevincin, coşkunun kısacası tüm duyguların bir arada olduğu yaşam alanları oluşturmaktır. Önümüzdeki dönemlerde bu ve benzeri etkinliklere imza atacağız.” şeklinde konuştu.







Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89