banner94

banner77

banner69

banner88

Mescioğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ödül

“Sektör Birincileri” kategorisinde Meskar ödül almayı başardı

GÜNDEM 23.12.2015, 12:07 23.12.2015, 12:07
Mescioğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ödül
banner66
Mescioğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ödül

Geçtiğimiz günlerde Merinos AKKM’de gerçekleşen BTSO Ekonomiye Değer Katanlar 2015 Ödül Töreni Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, üst düzey protokol ve Bursa iş dünyasının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Her yıl düzenlenen törende Bursa iş dünyasında başarılarıyla öne çıkan kurum ve kuruluşlar ödüllendiriliyor.

 

Bu yıl gerçekleşen töreni katılımlarıyla onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan yaptığı konuşmada ‘Ekonomiye Değer Katanlar’ ödüllerine layık görülen firma yöneticilerini ve iş adamlarını tebrik etti. BTSO tarafından, 7 ayrı kategoride verilen ödüllerin her birinin kıymetli olduğunu kaydeden Erdoğan, “Bu ödüllerin her birinde çok büyük emek, alın teri ve değer bulunduğunu biliyorum. 126 yıldır bu doğrultuda faaliyet gösteren Oda’mız, hizmetleri ve Bursa’ya kazandırdığı katma değerlerle, Türkiye çapında gerçekten müstesna bir konumda yer alıyor. Bursa büyürse Türkiye büyür... Esasen bu slogan 81 vilayetimizin her biri için ayrı ayrı geçerlidir. Plaka sırasına göre ilk ve son şehirlerimizle ifade edersek, Adana büyüyecek ki Türkiye büyüsün, Düzce büyüyecek ki Türkiye büyüsün” dedi.

 

“Sektör Birincileri” kategorisinde, inşaat alanında faaliyet gösteren Meskar Yapı Malzemeleri şirketi ödül almaya hak kazanan şirket olmayı başardı. Aynı zamanda İMSİAD başkanlığı görevini de başarı ile yürüten Meskar Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ödülünü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.



İMSİAD Üyeleri Ödülü Kucakladı

Gecede İMSİAD üyelerinden Sektör Birincileri kategorisinde Mescioğlu dışında Bursa Beton Sanayi ödül alırken, Gelir Vergisi kategorisinde de Mahmut Sabuncuoğlu ödül alan bir diğer isim oldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89