banner94

banner77

banner69

banner88

“Konut ve Yapı Gazetesi”nden merhaba

Gayrimenkul sektörünün iddialı gazetesi yayın hayatına başladı.

GÜNDEM 15.01.2012, 02:17 15.01.2012, 02:17
“Konut ve Yapı Gazetesi”nden merhaba
banner66
Bursa gayrimenkul sektörünün sesi olmak iddiasıyla yola çıkan Konut ve Yapı Gazetesi 15 Ocak 2012 tarihli ilk sayısıyla yayın hayatına başladı.

BPR İletişim Danışmanlığı (Yakamoz Reklam Ltd. Şti) tarafından hazırlanan, Genel Müdür Ersoy Tuna ve Genel Yayın Yönetmeni Elif Sezgin yönetiminde her ayın 15. günü okuyucularıyla buluşacak olan Konut ve Yapı Gazetesi, yaklaşık 200 alt dalda mal ve hizmet talebi oluşturan konut ve yapı sektöründe, tasarımlar, mimarlar, mühendisler, malzemeciler, üreticiler, aracılık hizmeti verenler ile inşaat firmalarına ‘işe yarar ve değerli’ enformasyon üretecek, gayrimenkul alıcılarına ve yatırımcılarına da ışık tutarak sektörün bilgi ağı ihtiyacını giderecek.

Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü’nü Erdal Şen’in, Görsel Yönetmenliği’ni Seda Kibar’ın, İdari Koordinatörlüğü’nü Öznur Türkmen’in üstlendiği gazetenin haber merkezinde ise Bahar Erkan, Umut Nural ve Ramazan Gültaş var.

Konut ve Yapı Gazetesi’nin yazar kadrosu da oldukça güçlü. İlk sayıda İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Necati Şahin, Mimarlar Odası Başkanı Nizamettin Kaya, UÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Bölüm Başkanı Adem Doğangün, UÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, UÜ iktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Yönetim Bilimleri Anabilimdalı Başkanı Prof. Dr. Bekir Parlak, Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü (UPYE) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Sait Cülfik, Bursa Çimento Fabrikası AŞ. Genel Müdürü Mürsel Öztürk, Gökçadır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, UMİ İnşaat Yöneticilerinden Andaç Çalışkan ve Buy- Smile’dan Cengiz Bahadır Beşirli yazılarıyla sektöre ışık tutan fikirlerini paylaştılar.

Konut ve Yapı Gazetesi, ocak sayısında Bahar Erkan’ın imzasını taşıyan ‘Dönüşüm Zamanı’ başlığı ile yüzlerce can alan Van Depremi’nin ardından yasalaşmayı bekleyen Kentsel Dönüşüm konusunu kent paydaşları ile birlikte masaya yatırdı.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
kapalı
banner61
banner62
banner89