banner94

banner77

banner69

banner88

Konut ve Yapı Gazetesi gündemi belirledi

İş dünyası temsilcilerinden sektörün ilk gazetesine tam destek.

GÜNDEM 15.02.2012, 23:20 15.02.2012, 23:20
Konut ve Yapı Gazetesi gündemi belirledi
banner66

Bursa gayrimenkul sektörünün sesi olmak iddiasıyla yola çıkan Konut ve Yapı Gazetesi, 15 Ocak 2012 tarihli ilk sayısıyla kentin gündemini belirledi.

 

 

Nitelikli yayıncılığı, farklı tasarımı, deneyimli kadrosu ve köşe yazarları ile yayın dünyasına merhaba diyen Konut ve Yapı Gazetesi, daha ilk sayısıyla Bursalıların beğenisini topladı. İş dünyasının ve inşaat sektörünün önemli temsilcileri, yaptıkları değerlendirmede Konut ve Yapı Gazetesi’nin kentte büyük bir boşluğu doldurmaya aday olduğunu vurguladı. 

 

Konut ve Yapı Gazetesi’nin gayrimenkul alıcılarına ve yatırımcılarına ışık tutarak sektörün bilgi ağı ihtiyacını gidereceğine inandıklarını dile getiren temsilcilerin yorumları şöyle;

 

BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker;

Konut ve yapı sektörü, sektörlerimiz içerisinde çok önemli bir yer tutuyor. Konut ve yapı, sadece kendi sektörü içerisinde değil birçok alt sektöre de imkan sağlayan bir sektör. O anlamda yapıların inşaası, kentsel dönüşümlerin olması, bununla ilgili kanunların ortaya konulması ve bununla ilgili yapılan değişikliklerin bilinmesi gibi birçok konunun ortaya çıkmasını sağlayacak bir gazete.

O anlamda kutluyorum. Ev yapanlar, evini değiştirmek isteyenler, evinin içinde tadilat yapmak isteyenler, kısacası herkesi ilgilendiren bir konu. O yüzden herkesin kendini bulacağı, kendisini ilgilendiren bilgileri arayıp bulabileceği bir gazete. Güzel bir hizmet olmuş. Hepinizi kutluyorum.

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Hazır;

Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Pek çok yayın kuruluşu var, görsel basın var, yazılı basın var ama Bursa açısından ilk defa böyle bir gazete çıkarılıyor. Diğer gazetelerin içinde bu konuları da kapsayan haberler köşeler oluyor ama spesiyal olarak bir gazete olması gerçekten önemli bir açığı kapatıyor.

Bundan dolayı sizleri kutluyorum. Çalışanları kutluyorum. Bu projeyi geliştireni kutluyorum.  Bursa’da önemli bir görevi yerine getirdiniz diye düşünüyorum. ‘Dünyada mekan, ahirette iman’ sözü toplumumuzda mekanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Mekana yönelik, konuta yönelik güzel bir gazete. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Nice yıllar başarınızı izlemek istiyorum.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin:

Öncelikle Konut ve Yapı gazetesinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu gazete kentimizin için büyük bir boşluğu kapatacak olan bir yayın organıdır. Bende eski bir gazeteci-yazar olarak da böylesine önemli yayınların çıkmasını önemsiyorum.

BTSO Meclis Üyesi ve Begüm Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan;

Gerçekten güzel bir gazete olmuş. Her şeyden önce baskısı, ebadı, kağıdı gayet güzel. Konut sektörü çok önemli bir sektör. Konut sektörü ekonominin lokomotifi. Ekonominin iyi bir durumda olması ve Türkiye’nin sürekli olarak büyümesi Konut ve yapı sektörünün hızlı gelişimine bağlı. Siz de buna bir ayna oluyorsunuz. Gayet güzel. Hayırlı, uğurlu olsun.

İşadamı- Sanayici  Pazarlama Bilim Uzmanı Yakup Altınöz;

Bir defa belli bir sektöre odaklanmış olmanızı çok iyi karşıladım. Çünkü ihtisas fuarlarında olduğu gibi gazetelerin de belli sektörlere bölümlere ayrılmasında fayda var. Ekonomiye yönelik gazeteler var, magazin gazeteleri var. Gazetenizi elime aldığımda fevkalade içerikli, faydalı, katma değeri yüksek bilgilendirme yönü kuvvetli bir gazeteyle karşılaştım. Burada ihtisaslaşma var, bir uzmanlaşma var. Bunun da hem Bursa’ya hem size daha yararlı olduğunu düşünüyorum.

Bütün konut ve yapı sektörünün ilanlarıyla, görüşleriyle, problemleriyle gazetenizde toplanmış olması rekabetin de düzeyli bir şekle girmesine vesile olur. Oradaki görsellikler diğerini teşvik eder. Bu yolla insanları araştırma – geliştirme, inovasyon dediğimiz olaya çekersiniz. Ben fevkalade isabetli buldum.

BTSO Meclis Üyesi ve Özdilek AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek;

Bir boşluğu doldurdunuz. Çünkü Bursa’da konut ve yapı ile ilgili ihtisaslaşmış bir medya kuruluşu yoktu. O çok güzel bir şey. Bursa’nın konut konusunda sesi olacaksınız. Sizi kutluyoruz. Fevkalede güzel, içeriği de güzel. Köşe yazarları da güzel. Konusunda ihtisas sahibi olan arkadaşlarımız burada görev almışlar. Fevkalade güzel, kutlarım sizi.

Haluk Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özkıyıcı:

Konut ve Yapı Gazetesi sektör için önemli bir boşluğu tamamladı. İnşaat sektörünün en yoğun olduğu illerin başında gelen Bursa’nın böyle bir yayın organına yıllardır ihtiyacı vardı. Yayın hayatına yeni başlayan Konut ve Yapı’nın başarılarının devamını diliyorum.

 

Hesapçıoğlu Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Hesapçı:

Konut ve Yapı, Bursa’da inşaat sektörünün sesi olmaya aday güzel bir yayın oldu. Dolu içeriği ve çok önemli konulardaki tespitleriyle sektör için önemli kazanımlar sağlayacaktır. Yayın hayatında Konut ve Yapı’ya başarılar diliyorum.

İnşaat 16 Grubu Başkanı ve Cihan Beton Genel Müdürü Şener Akkan:

Konut ve Yapı, Güney Marmara’ya mal olabilecek bir gazete. Umarım istikrarını devam ettirerek yapılanların üzerine koyularak, daha iyi noktalara gelecektir. İnşaat sektöründeki çok sayıda kişi ve çeşitli görüşlerin yer alması bakımından, farklı fikirlerin zenginliğini taşıyan bir yayın olmuş. Bu açıdan da sektörde ayrı bir öneme ulaşacağına inanıyorum. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral:

Ben öncelikle sizleri kutluyorum. Yeni bir yayın hayatını Bursa’ya kazandıran, önemli bir bilgi aktarım noktası olacağına inanıyorum. Önümüzdeki yayın dönemizde de başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Seçmiş olduğunuz konu son derece önemli bir konu. Bu konu üzerine sürekli araştırmalar ve çalışmalar yapmak, bunun üzerine fikirler üretmek, fikir üreten kişilerle sektörleri paylaşmak son derece önemli. Özellikle inşaat sektörü Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden bir tanesi haline geldi. Bu açıdan baktığımızda başka bir pencere çıkıyor karşımıza.

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89