banner94

banner77

banner69

banner88

Kaçak yapı yapan babam olsa tanımam

Bozbey : Kesinlikle göz yummuyoruz.

GÜNDEM 16.05.2012, 23:06 16.05.2012, 23:06
Kaçak yapı yapan babam olsa tanımam
banner66

 Bursa’daki kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlere devam eden İnşaat 16 Grubu Derneği, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti.

İnşaat 16 Grubu Derneği kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Dernek, son olarak önceki gün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, inşaat sektörüyle yakından ilgili, aynı zamanda İnşaat Yüksek Mühendisi olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Başkan Bozbey’e dernek hakkında bilgiler veren İnşaat 16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, “Derneğimiz inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalardan oluşuyor. Birbirimize destek olmak ve inşaat sektöründeki sorunlara çözüm aramak amacıyla kurulduk. 1 yılı aşkın süredir faaliyetteyiz ve her ayın 16’sında toplanıyoruz” dedi.
İNŞAAT 16’YA TEBRİK
İnşaat 16 Grubu Derneği’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bu tür derneklerin en büyük özelliği zafiyet gösteren kişi ve kurumların açığa çıkmasını sağlamalarıdır. Bu durum tüketiciler için olumlu bir sonuç doğuruyor. Ayrıca dernekler hem ekonomik hem sosyolojik bir güçtür. Ticari anlamda güvenin azaldığı bu ortamda dernekleştiğiniz için sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.
İNSANIN DÖNÜŞÜMÜ ÖNEMLİ
Özellikle Bursa’nın yapılaşma sorunlarının konuşulduğu ziyarette, Yıldırım ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm de tartışıldı. Gerçek dönüşümün aynı zamanda bölgede yaşayanların sosyal ve kültürel yönden de iyileştirilmesi olduğunu söyleyen Mustafa Bozbey, “binaları yıkıp yeniden yapmak kolaydır. Ama tek katlı evlerden çıkardığınız insanları apartmanlara tıkarak onları mutlu edemezsiniz. Kamberler’deki insanların durumu buna en iyi örnektir” açıklamasında bulundu.
Nilüfer’de kaçak yapılaşmanın önüne nasıl geçildiğinin sorulması üzerine Başkan Bozbey, “Biz kesinlikle göz yummuyoruz. Babam bile olsa kaçak yapılaşmaya izin vermem. Bu işin yolu budur. Yoksa bu kenti geleceğe taşıyamayız” dedi. Hizmet anlamında belediyelerin siyasetten uzak durması gerektiğine de dikkat çeken Bozbey, “Ben 13 senedir rozet takmıyorum. Belediye başkanları kesinlikle partisiz olmalı. Ben şu partinin belediyesi şu hizmeti yapmış diye hizmet yapmam. Nilüfer’liler hangi alanda hizmet bekliyor ona bakarım” şeklinde konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89