banner94

banner77

banner69

banner88

İşbirliği için imzalar atıldı

Bursa'nın iki güçlü derneği İMSİAD ve RUMELİSİAD işbirliği protokolü imzaladı.

GÜNDEM 17.02.2017, 14:55 17.02.2017, 16:05
İşbirliği için imzalar atıldı
banner66

RUMELİSİAD Evi, önceki günlerde anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Bursa’nın iki güçlü derneği İMSİAD ve RUMELİSİAD’ı bir araya getiren buluşmada çok önemli bir protokole imza atıldı. Protokol imza töreninde iki derneğin üyeleri de hazır bulundu.

Protokol imza töreninde konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, protokolün her iki derneğe, Bursa’ya ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diledi. Protokol kapsamında önemli iş birliklerini hayata geçireceklerini belirten Gökçadır, “Kentimizin iki güçlü derneği iş birliğine giderek Bursa ekonomisine güç katacağını düşünüyoruz. Birçok kurumla iş dünyasında dinamizm ve sinerji oluşturma amaçlı iş birlikleri yapıyoruz. RUMELİSİAD gibi değerli bir sivil toplum kuruluşunu da bunların arasına katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur” şeklinde konuştu.

Protokol imza törenine ev sahipliği yapan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer de bu protokolle her iki kurum arasında ekonomik iş birlikleri planladıklarını ifade etti. Kılıkçıer şunları söyledi: “Birlikten güç doğduğuna inanıyoruz. Dolayısıyla iş birliği protokolü imzalayarak her iki derneği bir araya getirmiş olduk. Bu protokolle; birlikte hareket etmeyi, üyeler arasında iş birliği oluşturmak için çalışmalar yürütmeyi, karşılıklı eğitimler organize etmeyi, ulusal ve uluslararası iş ziyaretleri düzenlemeyi amaçlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89