banner94

banner77

banner69

banner88

Irmak Yapı’nın yeni markası

Irmak Yapı yeni markası Blk mufak ile Bursa'ya hizmet etmeye devam ediyor.

GÜNDEM 06.01.2016, 10:02 06.01.2016, 10:02
 Irmak Yapı’nın yeni markası
banner66
10 yıldır sektörde yaptığı önemli projelerle adını duyuran Irmak Yapı, müteahhitlere, mimarlara ve Bursa halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Irmak Yapı Sahibi Levent Kara 2006 yılında, kardeşi ile kurmuş olduğu Irmak Granit Yapı Malz. Ltd. Şti. bünyesinde bulunan bayiliklerle birlikte mobilya ve mutfak departmanında kendi marka ve imalatı olan; Blk Mutfak & Banyo markası ile hizmete sunmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

Kalite ve güven anlamında sektörde edinmiş olduğu imajı, tecrübeleri ve konusunda profesyonel olan ekibi ile daima ileriye taşımayı ve yeniliklerin takipçisi olarak müşterilere sunmayı ilke olarak kabul ettiklerini belirten Kara şunları ifade etti: “Irmak Yapı olarak bugüne kadar öncelikli önem verdiğimiz konulardan biri zamanında ürün teslimi olmuştur. Bu hedeften yola çıkarak; herhangi bir markaya bağlı kalmadan kendi üretimimiz ile kaliteli ürün, kusursuz hizmet ve doğru termini hedef alarak kendi markamızı oluşturmaya karar verdik. Artan talep doğrultusunda profesyonel ekimize ve heyecanımıza güvenerek Blk Mutfak & Banyo olarak hizmete başladık.”

Yüksek malzeme ve işçilik kalitesi ile konfor, görünüm, zerafetin yanında, fonksiyonellik ve işlevsellik katarak üretim yaptıklarını belirten Kara sözlerini şöyle noktaladı: “Yaşanılan tüm mekanlar da kişiye ve mekana özgü, özgün çizimleri projelendiriyoruz.  Blk Mutfak & Banyo olarak biz, standart ölçülerin sınırlı seçeneklerine bağlı kalmaksızın istenilen ölçü, model, renk ve hatta kapsamlı proje bazında ele alınacak işlerde üretim yapma kabiliyetine; ayrıca bunların yanında, bir inşaattaki her türlü mobilya ve dekorasyon işlerini yapabilecek teknik alt yapı ve yatırımlarına sahip bulunmaktayız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89