banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaatçılardan güç birliği

Bursa’da inşaatçılar, İnşaat 16 Grubu Derneği çatısı altında buluştu.

GÜNDEM 14.01.2012, 23:58 14.01.2012, 23:58
İnşaatçılardan güç birliği
banner66

Türkiye ekonomisinin lokomotifi durumunda olan inşaat sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri noktasında çalışma yapacak olan İnşaat 16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, “Bir grup arkadaşımızla birlikte uzun zamandır İnşaat 16 Grubu adı altında toplantılar yapıyorduk. Bu toplantılarda inşaat sektörünün sorunlarını masaya yatırarak çözüm önerileri arıyorduk. Daha sonra arkadaşlarımızla yaptığımız ortak istişareler sonucunda tüzel bir hüviyete kavuşmak için çalışma başlattık ve kısa bir süre önce de derneğimizi kurduk” dedi.

Türkiye’de sivil toplumun gücünün her geçen arttığına dikkati çeken Akkan, sektörle ilgili yapılacak çalışmalar sayesinde öncelikle inşaatçıların imajını tazeleyeceklerini ve bu dayanışmanın sektöre ve Bursa’ya faydalar sağlayacağını belirtti.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren kişilere karşı toplumda ciddi bir ön yargı olduğunu vurgulayan Akkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde inşaatçılara karşı önemli oranda bir ön yargı var. Bu ön yargının sebebi ise meslek etiğine aykırı iş yapanların yol açtığı sorunlar. Biz bu ön yargıyı kırmak ve toplum yararına faydalı projeler üretmek istiyoruz. Bunun için de İnşaat16 Grubu Derneği’ni kurduk. Birlikte olduğumuz arkadaşlarımızla birlikte kentimizin ve ülkemizin özellikle inşaat mesleği açısından iyi noktalara gelmesini arzu ediyoruz.”

İşte kurucu üyeler

İnşaat 16 Grubu Derneği kurucu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor:

A.Boskon Yapı Malzemeleri Genel Müdürü Şener Akkan, Real İnşaat Şirket Müdürü Mustafa Ferik, Cihan Grup Genel Müdürü Yaşar Cihan, Korur Yapı Şirket Müdürü Naci Demir, Akyüz Ticaret Genel Müdürü Gürhan Akyüz, İzomet Genel Müdürü Cengiz Eker, Pişkindemirler Şirket Müdürü Savaş Pişkindemir, Ümit Mert Yapı Genel Müdürü Recep Gülşen, Vahabaş İnşaat Genel Müdürü Akif Odabaş, , As Alpaslanlar Şirket Müdürü Kubilay Alpaslan, Polat Ticaret Şirket Müdürü Atilla Polat, , Birlik Çatı Şirket Müdürü Ramazan Yüksel, Abaklı Demir Genel Müdürü Ömer Abaklı ve Evreka Gayrimenkul Genel Müdürü Emrah Dönmez.

Cihan Grup’a taze kan

İnşaat 16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından olan Cihan Grup’ta Genel Müdürlük görevine getirildi. Bursa’da 2006 yılından beri çeşitli inşaat firmalarında üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan Akkan, yeni görevine hızlı başladı. Bursa, İstanbul, Bilecik ve Sakarya’da bulunan tesisleriyle birlikte bünyesinde toplam beş şirketin bulunduğu Cihan Grup Genel Müdürü Şener Akkan, uzun süredir inşaat sektörünün içinde olmasının bu göreve gelmesinde etkili olduğunu belirtti. Cihan Grup’un Bursa’ya değer katan bir marka olduğuna dikkati çeken Akkan, “Cihan Grup ürettiği değer, sunduğu hizmet kalitesi ve istihdama olan katkısıyla Bursa’nın önemli bir markası. Bizler bundan sonra Cihan Grup markasını daha yükseğe taşımak için çalışacağız. Amacımız sektörde en iyi noktaya gelmek ve müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktır. Bu noktada yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89