banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat16 Yapı ve Yaşam Fuarı'nda

Başkan Şener Akkan, üyelerinin stantlarını gezdi

GÜNDEM 30.03.2013, 15:26 30.03.2013, 15:26
İnşaat16 Yapı ve Yaşam Fuarı'nda
banner66

Bursa’da inşaat sektörünün öncü iş adamlarının bir araya gelerek kurduğu İnşaat16 Grubu Derneği, Yapı-Yaşam Fuarı’nda stant açan üyelerini ziyaret etti.



Başkan Şener Akkan ve yönetim kurulu üyeleri, hafta başında meraklılarıyla buluşan 25. Uluslar arası Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’na katılan üyelerini ziyaret ederek, üyelerine ait stantlardaki ürünleri inceledi. Bu yıl 27-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 25. Uluslar arası Bursa Yapı ve Yaşam Fuarı’na İnşaat16 Grubu Derneği üyeleri yoğun katılım gösterdi. İnşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan ve beraberindeki üyeler, BT İnşaat, Akburtem, Epsa, Real İnşaat, Dilek-por, İzomet, JDT Dekorasyon, Okyanus Yapı stantlarını ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette fuara katılan firmalar arasında yer alan BT İnşaat Genel Müdürü Ertan Bilici, “İnşaat16 Grubu ailesinin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Fuarda bizi yalnız bırakmayan bütün dernek arkadaşlarıma teşekkür ederim. Dernek olmanın birlik olmanın faydalarını böyle ortamlarda daha net görebiliyoruz” diye konuştu.



İnşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, fuara katılan üyelerine destek olmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “İnşaat16 Derneği olarak her zaman üyelerinin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Üyelerimizin sadece Bursa’yı değil, Türkiye’yi hatta dünyayı hedeflemesini istiyoruz. Bunun için de bu tarz organizasyonlarda üyelerimizin yer almasını önemsiyoruz. İnşaat sektörü çok büyük bir alan ve bu alanda ufkumuzu her zaman genişletmeliyiz” diyerek üyelere tavsiyelerde bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89