banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat16 Grubu'ndan Decoset'e ziyaret

Dernek üyeleri, üye ziyaretlerine devam ediyor

GÜNDEM 21.05.2013, 16:37 21.05.2013, 16:37
 İnşaat16 Grubu'ndan Decoset'e ziyaret
banner66

Bursa’nın etkin sivil toplum kuruluşlarından biri olan İnşaat16 Grubu Derneği Üyeleri, üye ziyaretlerine devam ediyor.



Her hafta Çarşamba günleri dernek üyelerini işyerlerinde ziyaret eden İnşaat16 Grubu Derneği üyeleri, Decoset’in sahibi Sadettin Seymen’i Çalı Yolu’ndaki ofisinde ziyaret etti.



Dernek üyelere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İnşaat16 Grubu Derneği üyesi ve Decoset’in sahibi Sadettin Seymen, firmaları hakkında bilgiler verdi. Decoset’in 1992 yılında kurulduğunu söyleyen Seymen, “Dış cephe kaplamaları ve dekoratif çözüm uygulamaları yapıyoruz. Kalitede ve estetik ürünlerde sınırları zorlayan, genç ve dinamik bir kadroyla çalışıyoruz. Ayrıca dış cephe aksesuarları ve profilleri üretiyoruz” dedi. Kaliteli ve estetik ürünler üretmeyi, bunun paralelinde müşteri memnuniyetini sağlamayı kendilerine prensip edindiklerini belirten Seymen, “Kalitemizi ve hizmet anlayışımızı gerek yurtiçi ve gerekse yurtdışında ispatladık” diye konuştu.



BTSO BURSA İÇİN ÖNEMLİ



Dernek üyelerinin başarılı firmalardan oluştuğunu söyleyen ve Decoset’in de bunlardan biri olduğuna değinen İnşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, “Bursa’nın en iyi firmalarıyla aynı dernek çatısı altında olmak bizlere mutluluk veriyor. Üyelerimizin yurt içinde ve yurt dışında yaptıkları işler ve yatırımlar bizleri de sevindiriyor” dedi. BTSO seçimlerinin sonuçlanmasıyla başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Burkay’ı da tebrik ederek başarılar dileyen Akkan, “İbrahim Burkay ve yönetimini kutluyoruz. BTSO Bursa’da önemli bir yere sahip. Bu doğrultuda Bursa için yararlı adımlar atacağını düşünüyoruz. Bizler de dernek olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89