banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat 16'dan değişime destek

Akkan: BTSO'da taze kana ihtiyaç var

GÜNDEM 03.05.2013, 11:58 03.05.2013, 11:58
 İnşaat 16'dan değişime destek
banner66

Bursa’nın en önemli gündemlerinden biri olan BTSO seçimleri öncesi, BTSO meclis üyeleri İnşaat16 Grubu Derneği’ni ziyaret ederek destek istedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) seçimleri öncesi İnşaat16 Grubu Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan meclis üyelerinden Namık Ziya Mescioğlu, “BTSO, yalnızca bir grubun çıkarlarını koruyan bir yer olmamalı” dedi.

BİZİM YAPAMADIĞIMIZI YAPTINIZ

İnşaat16 Grubu’nun dernek binasında gerçekleştirilen ziyarete BTSO meclis üyelerinden Namık Ziya Mescioğlu, Zeki Eker’in yanı sıra Bursa iş dünyasının önemli isimlerinden Yusuf Yıldırım ve Nurcan Özdemir de katıldı. Dernek üyelerinin de yoğun katılım gösterdiği ziyarette, BTSO meclis üyesi Mescioğlu, birbirlerine rakip iş adamlarının bir araya gelerek oluşturduğu İnşaat16 Grubu Derneği’nin birlikteliğine hayran kaldığını belirtti. Mescioğlu, “Bizim, inşaat sektöründe zamanında gerçekleştiremediğimiz birlikteliği İnşaat16 üyelerinin başarması beni çok mutlu etti. Böylesine genç ve dinamik iş adamlarını bir arada görmek bize de güç veriyor” diye konuştu.

TİCARET İKİNCİ PLANDA KALMAMALI

BTSO’nun şimdiye kadar sadece sanayiyi ön plana çıkardığının altını çizen Namık Ziya Mescioğlu, “BTSO şimdiye kadar yaptığı tüm yatırımların neredeyse tamamını sanayicilere yaptı. Ticaret ile uğraşan tüccarlarımız bu yatırımlarda hep ikinci planda kaldı. BTSO, yalnızca belli grupların çıkarlarını ön planda tutan bir yer olmamalı. İşte bu noktada ben ve arkadaşlarım değişimin şart olduğunu düşünüyoruz ve bunun için çalışıyoruz” dedi.

TAZE KANA İHTİYAÇ VAR

BTSO’nun değişime duyduğu ihtiyacı dile getiren İnşaat16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan ise “BTSO’nun taze bir kana, yeni bir vizyona ihtiyacı var. BTSO, her gün gelişim içerisinde olan iş dünyasının beklentilerine tam anlamıyla cevap veren bir kurum hüviyetine bürünmeli. Bunun da yolu değişimden geçiyor. Bizler dernek olarak değişimi desteklemekle birlikte seçimlerin demokratik olmasını ve seçimin sonunda kazananın Bursa olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89