banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD'dan Huzurevinde Örnek İftar Sofrası

İMSİAD iftarı Bursa protokolünü bir araya getirdi.

GÜNDEM 27.07.2014, 21:41 27.07.2014, 21:41
İMSİAD'dan Huzurevinde Örnek İftar Sofrası
banner66
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Kaplıkaya Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde düzenlediği iftarla Bursa protokolünü bir araya getirdi.  İftar programında konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, “Büyüklerimizin hayır dualarına ihtiyacımız var” dedi.

Huzurevinin demirbaş eksiklerinin önemli bir bölümünün İMSİAD tarafından karşılanıp huzurevine hediye edildiği geceye, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun yanı sıra, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Aile ve Sosyal Politikalar Bursa İl Müdürü Sunay Özkul ve çok sayıda müteahhit katıldı.

 “Ramazan boyunca toplumun tüm katmanları iftar sofralarında buluştuk”

Protokolün ve İMSİAD üyelerinin aileleri ile birlikte katıldığı iftar programın açılışında konuşan Vali Münir Karaloğlu, iftar programının huzurevinde olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli dostlar, ramazan boyunca iftar sofralarını bir fırsat bildik ve toplumun çeşitli katmanlarıyla bu sofralarda bir araya geldik. Ülke olarak, ramazan ayını huzurla geçirsek de, yakın coğrafyamızda yaşanan sıkıntılar hepimizi derinden yaralamıştır. Umuyorum, Filistin’deki kardeşlerimiz de bayrama huzurla girerler. Ben şimdiden bütün büyüklerimin bayramını kutluyor ve ellerinden öpüyorum. İnşallah gelecek ramazan ayına da huzur ile ulaşırız” ifadelerini kullandı.  

Gelişmişliğin göstergesi…

İş dünyası ile kentin sosyal dokusunun kaynaşmasına yardımcı olacak bu tarz etkinliklerin çok önemli olduğuna inandıklarını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ise, “Bir kentin bütün katmanları ile birlik ve beraberlik içerisinde olması, o kaynaşmayı sergilemesi, sadece ekonomik ve maddi anlamda değil, sosyal anlamda da o kentte yaşayanların gelişmişliğinin en önemli göstergesidir. Bu akşam burada toplumun en önemli katmanlarından birini oluşturan çok değerli büyüklerimizle bir aradayız. Ben böyle güzel bir organizasyonu düzenlediği için İMSİAD’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Birlikten kuvvet doğar…

İMSİAD olarak birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergilediklerini ifade eden İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, “Şükürler olsun ki bu akşam burada hep birlikte, paylaşımın, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Allahtan niyazımız bu birlik ve beraberlik ortamımızın devam etmesidir. İMSİAD olarak, biz de bu konuya büyük önem veriyor ve özen gösteriyoruz. Bütün programlarımızda etkinliklerimizde en üst düzeyde ve hep birlikte katılım sağlamaya çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, birlikten kuvvet doğar” şeklinde konuştu.

“En duygulu ve en güzel iftar”

Ramazan ayında birçok yerde iftar programına katıldıklarını da dile getiren Mescioğlu, “Ramazanın birliktelik özelliğinden dolayı farklı yerlerde çeşitli iftarlarda bulunuyoruz. Ama burası bugüne kadarki katıldığım iftarlar içerisinde en duygulu, en güzel iftarlardan birisi oldu.  İMSİAD olarak, bundan sonraki iftarlarımızı da bu gibi yerlerde yapma düşüncesi içerisindeyiz. Geçmişe ve geleceğimize ışık tutan en değerli varlıklarımız olan değerli büyüklerimize sağlık ve uzun ömürler temennisiyle birlikte, kendisine özgü güzellikler barındıran mübarek ramazanınızı bir kez daha tebrik ediyorum. Burada yaşayan büyüklerimizden de dualarından bizi eksik etmemesini diliyoruz. Unutmayın ki, hepimizin siz büyüklerimizin hayır duasına ihtiyacımız var” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89