banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD'da Mescioğlu dönemi başladı

İMSİAD'da Başkanlığı'na Namık Ziya Mescioğlu dönemi başladı.

GÜNDEM 08.02.2014, 10:55 08.02.2014, 10:55
İMSİAD'da Mescioğlu dönemi başladı
banner66
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç’ün divan başkanlığını yaptığı Genel Kurul’un açılışında konuşan Yapıloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Resuloğlu, “Son yıllarda inşaat sektörü Bursa’da önemli bir değişim ve dönüşüm sağlamıştır. Bursa nüfusu, coğrafi konumu ve sanayisi ile Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri konumundadır. İMSİAD olarak Bursa’nın modern kentler seviyesine yükseltilmesi konusunda önemli çalışmalar kaydettik. Eminim bugün seçilecek yeni başkanımız ve yönetim kurulumuz da hassasiyetle çalışarak İMSİAD’ı daha iyi noktalara taşıyacaklardır” şeklinde konuştu.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), 5. Olağan Genel Kurul toplantısında, gelir-gider tabloları ve bilanço hesaplarının incelenmesinin ardından, yönetim kurulu ve denetim kurulunun oylanmasına geçildi.

YENİ YÖNETİM OYBİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

Adil Gökçadır'ın yeniden aday olmadığı genel kuruluda yapılan oylama sonucunda Namık Ziya Mescioğlu'nun başkanlığındaki liste oybirliği ile seçildi. Yeni Başkan Mescioğlu, İMSİAD üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Geçtiğimiz dönemde yaptığı çalışmalarla İMSİAD’ı isminden sıkça söz edilir bir dernek haline getirdiği için Adil Gökçadır’a şükranlarımı sunuyorum. Kendisinden devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız. İMSİAD Bursa’da söz sahibi olan bir STK’dır” dedi.

İMSİAD'ın yeni dönemde yapacağı çalışmalara değinen Mescioğlu, kentsel dönüşüm sürecinin gündemin ilk sıralarında yer aldığına dikkati çekerek, "Kentsel dönüşümde lokomotifin özel sektör olması gerekli. Amacımız, başta kamu kurumları, üniversiteler ve ilgili mesleki kuruluşlar olmak üzere kentsel dönüşüm sürecinin tüm taraflarıyla elele vererek, bu tarihi fırsatın iyi değerlendirilmesini sağlamak. Bursa, bu fırsatı kaçırmamalı. Bu noktada üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Üyelere yönelik eğitim, işbirliği toplantıları ve yurtdışı geziler gibi organizasyonlar planladıklarını ifade eden Mescioğlu, "Bir yandan mevcut üyelerimizin beklentilerini karşılarken, diğer yandan da aramıza katacağımız yeni üyelerle büyümeyi, ayrıca kentsel dönüşümle ilgili kamuoyuna yönelik etkinlikler planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

İMSİAD Yönetim Kurulu’nda, Namık Ziya Mescioğlu (Mescioğlu İnşaat), Sertaç Karaalp (Alpiş İnşaat), Nurcan Özdemir (Epsa Yalıtım) ve Veysel Bakgör'ün (Bakyapı) yanısıra, Nedret Bayramoğlu (Bayramoğlu İnşaat), Mecit Özkelebek (Akropol İnşaat),  Fethi Resuloğlu (Yapıloji AŞ.), Şinasi Güneş (Bemis Elektrik), Atilla Ödünç (Atilla Ödünç İnşaat), Mustafa Andinç (Altıniş İnşaat), Ramazan Sivri de (Karpa Demir) yer aldı. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
açık
banner61
banner62
banner89