banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD üyeleri ASAŞ’ı ziyaret etti

İMSİAD üyelerinin sektöre yönelik üretim yapan firmaları yakından tanıması amacıyla organize edilen “Sanayici-Müteahhit Buluşması” programları kapsamında Sakarya’daki ASAŞ fabrikası ziyaret edildi.

GÜNDEM 17.01.2024, 11:32
İMSİAD üyeleri ASAŞ’ı ziyaret etti
banner66

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından, üyeler arasındaki ticari sosyalleşmeyi artırmak, inşaat sektörüne üretim yapan yerli sanayicileri ve yeniliklerini tanıtmak için organize edilen “Sanayici-Müteahhit Buluşması”, alüminyum profil, alüminyum kompozit panel, alüminyum yassı mamuller, PVC profil ve panjur üretiminde ülkemizin en büyük oyuncularından biri olan ASAŞ ev sahipliğinde Sakarya’da gerçekleştirildi.

ASAŞ PVC İhracat Müdürü Ozan Tatlı ve PVC Teknik Müdürü Hüseyin Yüksel tarafından ASAŞ’ın geniş ürün gamı ve sektörde öncü oldukları yeniliklerin anlatılması ve fabrika gezisi ile başlayan İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşması, üyelerin ASAŞ yetkilileri eşliğinde fabrikada üretim bölümlerini incelemesi, üretim süreçleri hakkında bilgi alması ve bilgilendirme semineriyle devam etti.

İMSİAD’ın üyelerinin ticaretinin gelişmesine katkı sağlayan ve güçlendiren örnek uygulamalarından biri olan İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşmaları’nın hem yerli sanayici firmalara, hem de İMSİAD üyelerimizin gelişimine ve sosyalleşmesine olumlu yansımaları olduğunu ifade eden İMSİAD Başkanı Şeref Demir, ev sahipliğinden dolayı ASAŞ’a teşekkür etti.

İMSİAD Başkanı Şeref Demir konuşmasında, “Sanayici-Müteahhit Buluşması’nda ASAŞ’a misafir olduk. Kalitelerini, teknolojilerini ve üretimlerine tanık olduk. İnşaat sektörünün olmazsa olmazlarından alüminyum ve PVC ürünlerinde, böylesine büyük yatırımlar gerçekleştirmenin, yurtdışına know-how satabilir seviyeye gelmenin bir yerli firmamız tarafından başarıldığını görmek, geleceğe dair ümitlerimizi arttırıyor.  Böyleyken, ASAŞ gibi, yaptığı yatırımlarla ülkemizin ithalatına engel olan yüz akı firmaları İMSİAD Sanayici Müteahhit Buluşmalarımız ile daha fazla görünür kılmayı, Derneğimiz ve sektörümüz için son derece kıymetli görüyoruz.  Burada gördüğümüz dünya kalitesinde üretim anlayışı gibi, ülkemiz ekonomisinin güçlenmesi için, yerli ürünlerimizin daha fazla tercih edilmeleri konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yöndeki tüm çalışmaları ve gayretleri için ASAŞ’ı tebrik ediyoruz. İnşaat sektörünün daha da gelişmesi için İMSİAD olarak yenilikleri takip ediyoruz ve bu yenilikleri değerli üyelerimizle buluşturmaya özen gösteriyoruz. İnşaat sektöründe yerli ürünlerimizin daha fazla kullanılması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayı da sürdüreceğiz” dedi.

ASAŞ’ın 1990 yılından bu yana başta alüminyum ve PVC olmak üzere yatırımlarında hız kesmeyen, bugün 5 farklı alandaki üretim gücüyle sektörünün ve ülkemizin en büyük şirketlerinden biri konumunda olduğunu belirten ASAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yavuz da “Değerli İMSİAD üyelerini fabrikamızda ağırlamaktan, kendileriyle fikir alışverişinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduk. Gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik sayesinde birbirimizi yakından tanıma ve yeni dostluklar kurma fırsatımız oldu. ASAŞ olarak sürdürülebilirliği merkeze alarak yaptığımız yatırımlarla, Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarıyla ülkemizi daha ileriye götürebilmek ve katma değer sağlamak amacıyla çalışıyoruz. İMSİAD gibi ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan çok değerli işler yapan dernek temsilcilerimize bu güzel ziyaret için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İMSİAD Sanayici-Müteahhit Buluşması, İMSİAD Başkanı Şeref Demir’in ASAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yavuz’a teşekkür plaketi takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner89