banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD fuar gezilerini sürdürüyor..

İMSİAD üyeleri Unicera Banyo, mutfak, seramik fuarını ziyaret etti.

GÜNDEM 25.02.2016, 12:20 25.02.2016, 12:20
İMSİAD fuar gezilerini sürdürüyor..
banner66

İMSİAD üyeleri, bu yıl 28’ncisi düzenlenen Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı’nı ziyaret etti.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve İMSİAD üyeleri, bu yıl 28.si düzenlenen ülkemizin en büyük banyo-mutfak-seramik fuarı olan Unicera Banyo, Mutfak, Seramik Fuarı’nı ziyaret etti.

23-27 Şubat tarihleri arasında açık kalacak olan ve 14 salonda yüzlerce yerli-yabancı firmanın katıldığı ülkemizin en büyük banyo-mutfak-seramik fuarını ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Namık Ziya Mescioğlu, şunları söyledi:

“İMSİAD olarak; Bursa, ülkemiz ve üyelerimiz için en iyisini arayışımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Yerli ve yabancı fuarlara inceleme gezileri düzenleyerek, hem Bursalı müteahhitlerimizin ufkunu açmayı hem de Bursa inşaat sektörünü içine kapanık bir sektör olmaktan çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca Bursamız’da 6-12 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz gayrimenkul fuarında nasıl daha iyi bir organizasyon yapabiliriz bu konuda değişik fuarları görerek ufkumuzu açıyoruz. Geçtiğimiz yıl yurtiçi-yurtdışı toplamda 5 farklı fuara ziyaret gerçekleştirmiştik. 2016’da da fuar ziyaretlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bu bağlamda 2016’ın ilk fuar ziyaretini, bu yıl 28.’si düzenlenen Unicera Fuarı’na gerçekleştirdik. Fuardan bilgilenmiş bir şekilde ayrıldık. Oldukça verimli geçtiğine inanıyorum. Birlikte gittiğimiz üyelerimizin de izlenimleri bu şekilde. Unicera Fuarı’nda sektörde yaşanan yeniliklere hep birlikte şahit olduk. Fuarda bir kez daha gördük ki, inşaat sanayicilerimiz inovatif ürünleri ile tebrik ve teşekkürü fazlasıyla hak ediyorlar. İMSİAD olarak önümüzdeki dönemde de gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuar ziyaretlerimizi arttırarak sürdüreceğiz.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner89