banner94

banner77

banner69

banner88

İMO Gençlik Komsiyonu Timsah Arena'yı gezdi

Genç mühendisler Timsah Arena'yı gezdi.

GÜNDEM 02.07.2014, 13:12 02.07.2014, 13:12
İMO Gençlik Komsiyonu Timsah Arena'yı gezdi
banner66
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu üyeleri, yapımı halen devam eden Timsah Arena’ya teknik gezi gerçekleştirdi.

İMO Gençlik Komisyonu Başkanı Yiğithan Toksöz başkanlığında düzenlenen geziye pek çok genç inşaat mühendisi ve mühendis adayı öğrenci katıldı. Proje sorumlusu İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Meral tarafından ağırlanan mühendislere özellikle stat çatısı hakkında kapsamlı bilgi verildi.  Teknik gezi esnasında genç mühendislerin tüm sorularını cevaplandıran Meral, stadyum çalışmalarının yılsonunda tamamlanacağını söyledi.

Projede çelik kablo sistemli kabuk konstrüksiyonu yapımı işini üstlendiklerini belirten Hasan Meral, “Çalışmalarımız yaklaşık 7 bin ton çelik konstrüksiyon ve çelik kablo ağına bağlı, PTFE (Teflon) membran ile 80 bin m² çatı kaplaması içermektedir. Ayrıca stadyumun giydirme cephe işleri de tarafımızdan yapılacaktır. Çalışmalarımız, 2014 yılı sonunda tamamlanacak” diye konuştu.

İMO Gençlik Komisyonu olarak teknik geziler düzenlemeyi sürdüreceklerini belirten komisyon başkanı Yiğithan Tokgöz, “Arkadaşlarımızın ufkunu açmak ve farklı imalatlar görmelerini sağlamak adına bu geziyi düzenledik.  Stat projeleri nadir projelerdir ve bunlara yapılacak teknik geziler bizler gibi mesleğin başında olan mühendisler için çok önemlidir. Bursa’daki ve Türkiye’deki büyük projelere de bundan sonra teknik geziler düzenlemeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89