banner94

banner77

banner69

banner88

İMO’ da değişim rüzgarı...

“Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu” adayı Poyraz, basınla buluştu.

GÜNDEM 13.02.2016, 11:56 13.02.2016, 11:56
İMO’ da değişim rüzgarı...
banner66
İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi'nin 20-21 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceği genel kurul öncesi “Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu” adına adaylığını açıklayan Yaşar Poyraz basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde BAOB’ta İMO Bursa Şubesi Başkan Adaylığı’nı açıklayan Yaşar Poyraz bugün de Crowne Plaza’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek projelerini, hedeflerini ve ilkelerini paylaştı. Çalışmalarında değişim ve gençlik vurgusunu sıkça yapan Poyraz, İMO Bursa Şubesi’nde değişimin şart olduğunu dile getirdi.

Gün yan yana dik durma günüdür…

20-21 Şubat tarihlerinde İMO Bursa Şubesi’nin en anlamlı genel kurulunu gerçekleştireceğini belirten Poyraz, “Bu genel kurulumuzu diğerlerinden daha anlamlı kılan mesleğimizin, odamızın kentimizin geldiği noktada üyelerimizin takınacağı tavırda, alacağımız sorumlulukta gizli. Mesleğimizin onuru, genç meslektaşlarımızın geleceğe için harekete geçerek değişimi başlatan mühendis olmanın en temel gerekliliğini oluşturmaktadır. Biz mühendisler istersek değişim kaçınılmazdır. Bu bağlamda gün; harcımızı dayanışma ile kurma günü. Gün yan yana dik durma günüdür” dedi.

Değişim şart…Holiganbet background-position: initial; background-repeat: initial;">

Değişim şart olduğunu belirten Poyraz şunları söyledi: “Meslek odamız bünyesinde birlik için, geleceğe yön vermek için, mesleğimizin onuru için, yaşanabilir kent için, özgür bir meslek odası için, hukuksuzluğa ve rantiyeciye karşı güçlü ve paylaşımcı bir meslek odası için değişim şart. Uzun yıllardan beri alışılagelmiş, sıradanlaşmış, meslek odası anlayışından, dinamik, özgür, irdeleyen, sorgulayan, katılımcı ve çözüm üreten bir meslek odası için değişim şart.”

Birlikte değişelim…

Konuşmalarında gençlik vurgusu da yapan Poyraz sözlerini şöyle noktaladı: “Değişim gençlerle başlayacak ve gençlerle yükselecek. Gençlerimizin tüm kademelerde etkin ve yetkin olması için çalışacağız. Bizler, tüm meslektaşlarımızın görev üstlendiği firmalarda ve kurumlarda güvenle hizmet üretebilmeleri için mesleki, mali mesuliyet sigortası zorunluluğu çalışmaları yapabilecek bir oda istiyoruz. Söyleyecek çok sözümüz, yapacak daha çok işimiz var. Bilinçlendiren ve öncü olan bir meslek kuruluşu için birlikte değişelim, değiştirelim.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89