banner94

banner77

banner69

banner88

İçmimar Esat Fişek’e Ödül

İçmimar Esat Fişek, International Property Awards - Avrupa’nın Ticari İç Mekan Tasarımı dalında en prestijli ödülünü aldı. Toplam 3 firmanın ödül aldığı organizasyonda, en prestijli ödül olan ‘5 Star’ ödülü Esat Fişek’e verildi.

GÜNDEM 22.10.2012, 19:01 22.10.2012, 19:01
İçmimar Esat Fişek’e Ödül
banner66
Avrupa’nın  Mimarlık ve İç Mimarlık  dalındaki en iyi projelerinin yarıştığı Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri  (International Property Awards) 24 Eylül' de Londra Marriot Hotel - Grosvenor Square'de düzenlenen gece ile sahiplerini buldu. Bu üst düzey projelerin arkasındaki, sektörün üst düzey isimleri, Yamaha ve Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) işbirliği ile yapılan bu gecede yer aldılar. Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri Komitesi Başkanı Stuart Shield, bu sene 29 ayrı Avrupa ülkesinden katılımın olduğunu ve rekabet seviyesinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Gecede Esat Fişek İçmimarlık, "En İyi Ticari İç Mekan - Avrupa" kategorisinin en prestijli ödülü olan "5 Yıldız"  ödülünü aldı. Değerlendirmeyi, dalında uzman 60 kişilik bir heyetin, sektörün her alanını göz önünde bulundurup,  yüzlerce uluslararası projeyi inceleyerek yaptığı organizasyonun bir sonraki ayağında ise, dünyanın diğer bölgelerinde aynı " 5 yıldız" ödülü kazananları ile tekrar gerçekleşecek bir eleme sonucu "Dünyanın En İyisi" seçilecek. Esat Fişek aldığı bu ödülle, Aralık ayında, Londra - Grosvenor House Hotel'de düzenlenecek olan törende de, ülkemizi dünya çapında ticari iç mekan dalında temsil etmeye de hak kazandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
açık
banner61
banner62
banner89