banner94

banner77

banner69

banner88

Genç mühendisler Vodafone Arena'yı inceledi

İMO Gençlik Komisyonu üyeleri Vodafone Arena'ya teknik inceleme gezisi düzenledi.

GÜNDEM 09.09.2014, 15:49 09.09.2014, 15:49
Genç mühendisler Vodafone Arena'yı inceledi
banner66
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu üyeleri, Vodafone Arena İnönü Spor Kompleksi’ne teknik gezi gerçekleştirdi.

İMO Gençlik Komisyonu tarafından düzenlenen geziye çok sayıda genç inşaat mühendisi katıldı. Mühendisler, inşaat aşamasında olan Vodafone Arena Stadyumu’nun tüm bölümlerini incelediler.

Türk Telekom Arena ve Timsah Arena ile Türkiye'nin C90 görüş açısına sahip stadyumlarından biri olarak tasarlanan Vodafone Arena hakkında bilgiler veren Şantiye Müdürü Zafer Eren, Türkiye’de en hızlı boşalan stadyum olacağını belirterek, “Vodafone Arena, fotovoltaik sistem ile güneşten elektrik elde eden ve yapıya düşen yağmur suyunu depolayarak kullanma gibi özelikleri ile Türkiye’deki tek yeşil sertifikalı stadyum ünvanına sahip olacak” diye konuştu.

Vodafone Arena’ya gerçekleştirilen gezinin İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gençlik Komisyonu’nun 2’nci teknik gezisi olduğunu belirten İMO Gençlik Komisyonu Başkanı Yiğithan Toksöz, gezi ile birlikte Vodafone Arena hakkında merak ettikleri tüm teknik bilgileri edindiklerini söyleyerek, “Verimli bir gezi olduğunu düşünüyorum. Yine genç arkadaşlar buradaydı. Katılım oldukça yoğundu. Önümüzdeki süreçte Bursa içinde ve dışında bu tür gezilere devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89