banner94

banner77

banner69

banner88

Fuarın gözdesi Alpiş İnşaat

Alpiş İnşaat Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'nda ilgi odağı oldu.

GÜNDEM 08.04.2016, 20:03 20.02.2020, 00:46
Fuarın gözdesi Alpiş İnşaat
banner66

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group geçtiğimiz günlerde başlayan Bursa İnşaat 2016 ve IRES Bursa Gayrimenkul fuarının yıldızı oldu.

Ulaşım projeleriyle Bursa’nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu’nda başlattığı Tuana Evleri projesiyle fark yaratan Alpiş Group fuarda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 6 Nisan tarihinde geniş bir katılımla açılan ve 285 firmanın birbirinden görkemli stantlarıyla yer aldığı fuarda Alpiş İnşaat fark yaratıyor.

356 daire 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesinin görkemli standıyla fuarda yer alan Alpiş İnşaat, yerli yatırımcıların ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Ekonominin lokomotifi olarak tabir ettiğimiz inşaat sektörü gerek ülke gerekse de Bursamızda önemli bir ivme yakaladı. 285 firmanın katıldığı bu fuarda sektörün Bursa'da geldiği noktayı gözler önüne seriyor. Biz İMSİAD olarak uzun zamandan beri bu fuarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Fuar şu ana kadar umduğumuzdan iyi gidiyor. Özellikle yerli yatırımcı ve ziyaretçilerin yoğun ilgisi bizleri son derece mutlu etti” dedi.

Geçtiğimiz yıl 53 bin kişinin ziyaret ettiği Bursa İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı’nın ilk günlerine bakıldığında bu hedefi yakalayacağını belirten Karaalp şunları ifade etti: “Bursa İnşaat ve IRES Gayrimenkul Fuarı’nın hem bizim için hem de genel olarak hedeflerin üzerine çıkacağını tahmin ediyorum. Standların kalitesine, firmaların enerjisine, ziyaretçilerin ve yatırımcıların ilgisine baktığımızda Bursa’ya yakışır bir fuar olduğunu söyleyebiliriz. Alpiş İnşaat olarak bizler de 4. Salonda Tuana Evleri projemizle yer alıyoruz. Özellikle yerli ziyaretçi ve yatırımcıların ilgi odağı konumundayız. Herkese gösterdiği ilgiden ötürü çok teşekkür ediyoruz.”

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89