banner94

banner77

banner69

banner88

Evinizi hayatınıza adapte ediyor

Core Akıllı Ev Sistemleri artık Bursa'da da faaliyet gösteriyor.

GÜNDEM 07.01.2016, 16:06 07.01.2016, 16:06
Evinizi hayatınıza adapte ediyor
banner66

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş olan Core Akıllı Ev Sistemleri artık Bursa'da da faaliyet gösteriyor. Demsaş’ın bayisi Gelincik İnşaat, Core Akıllı Ev Sistemleri’nin Bursa’daki partneri olarak hizmet veriyor.

Son yıllardaki kablosuz ağlar, mobil uygulamalar gibi teknolojik gelişmeler ve değişen yaşam koşulları nedeniyle evlerde kullanımına başlanmış olan “Akıllı ev teknolojisi” yeni projelerde karşımıza çıkmaya başladı. Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulmuş olan Core Akıllı Ev Sistemleri de bunların en başında gelen firmalardan biri. Özellikle Ege bölgesinde ve büyük şehirlerdeki projelerde karşımıza çıkan Core Akıllı Ev sistemleri yaklaşık 4 aydır Demsaş’ın bayisi Gelincik İnşaat ile partner olarak  Bursa’ya hizmet vermeye başladı.

Güney Marmara Satış Temsilcisi Kağan Ergün, Bursa’nın inşaat anlamında potansiyeli olan bir şehir olduğunu ancak Akıllı Ev Teknolojisi Bursa'da henüz daha çok yeni olduğunu belirtti. Core Akıllı Ev Teknolojisinin bir yazılım ve teknoloji firması olduğundan bahseden Ergün, “Tamamen kablosuz bir sistemimiz var. Kablo ve kumanda kirliliğini ortadan kaldıran bir sistem. Kablosuz olduğu için de uygulaması çok kolay. Sadece inşaat halindeki evlere değil bitmiş hali hazırdaki evlere de bir çekiç dahi vurmadan uygulanabilir bir sistem. Kişinin ihtiyaçlarına göre çözümleri zaman içinde temin edebiliyor. Örneğin CoreSense teknolojisi sizin ve aile fertlerinizin konumlarını belirler. Bu sayede evinizi sizin konumunuza göre otomatik olarak yönetir. Evinizi sizin hayatınıza adapte eder.”

Bahis Siteleri Arial;">Konfor, tasarruf ve güvenlik sağlıyor…

“Akıllı Ev Teknolojisinin sadece eve geldiğinizde panjurunuzu açan, ısı değerini yükselten, elektriğinizi oturduğunuz yerden açan bir sistem değildir” diyen Ergün, “Esas akıllı ev uzaktan kontrol edildiğinde gerçek bir akıllı evdir” dedi. Ergün şunları belirtti, “Sistem, siz evde yokken evin içindeki ısı sıcaklığını ayarlayıp bir derece artışında bulunmayıp tasarruf sağlıyor. Siz eve yaklaşmaya başladıkça kademeli olarak ısı artmaya başlıyor. Ayrıca evinizde ciddi bir konfor sağlıyor. Son olarak da güvenli bir ortam sağladığını da söyleyebiliriz. Çünkü evdeki kameralarla evinizin her köşesini kontrol altında tutabiliyorsunuz. Ayrıca kapı kilidini de dışarıdan kontrol edebiliyorsunuz. Sizin onayınızla kapı kilidi de açılabiliyor. Güvenli bir ortam da yaratıyor.”

Ergün sözlerine şöyle devam etti: “Ege bölgesinin tamamında varız. İstanbul, Bursa ve Akdeniz bölgesinde yapılarımız var. İç Anadolu Bölgesi’nde Nevşehir Kayseri’de yapılarımız var. Hedeflerimizde de Karadeniz ve Doğu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi var. Akıllı ev teknolojisi özellikle son 2 yılda ivme kazandı. Akıllı ev teknolojisi konutları birbirinden ayıran en büyük fark haline geldi. Konutlara ekstra katma değer katmaya başladı. Projenizin daha hızlı satılmasını sağladı. “

Bursa'da ciddi bir potansiyel var…

Akıllı ev teknolojisi Bursa yerelinde de değerlendiren Ergün Bursa’nın bu konuda henüz yolun başında olduğunu söyledi. Ergün sözlerini şöyle sonlandırdı: “Sektörümüzün asıl dinamiği inşaat sektörü evet ama 2 veya 3 yıl sonra bu dinamik perakende müşteriler olacaktır. Şu an yüzde 98 oranında müteahhitlerden talep var bu sistem için. Perakende yüzde 2’lik kısmında ama bu oran hızla değişiyor. Bursa'da çalışmalarımız örnek daire seviyesinde henüz. Bursa'da akıllı ev daha çok yeni. Uygulanmış proje sayısı 5 ya da 6. Bursa bayimizde henüz 4 ay oldu, bu çok kısa bir zaman. Bursa'da ciddi bir potansiyel var zamanla akıllı ev sistemlerinin uygulandığı projeler artacaktır diye umuyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89