banner94

banner77

banner69

banner88

Erşenpolat Sigorta iddialı

Bursa’da yatırıma devam edecek.

GÜNDEM 25.06.2012, 18:24 25.06.2012, 18:24
Erşenpolat Sigorta iddialı
banner66
Sigortacılığın eğitimli, bilinçli ve deneyimli bir ekiple yapılabileceği inancıyla Erzurum’da temelleri atılan Erşenpolat Sigorta, Bursa’daki yapılanmasını tamamladı. Firma Sahibi İbrahim Şenpolat, bundan sonraki süreçte de yatırımlarının süreceğini müjdeledi.
 
Erşenpolat Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Şenpolat, sektörün gelecek vizyonununu‘ekip çalışması’ olarak açıkladı.
 
“2007 yılında sigortacılığın eğitimli, bilinçli ve deneyimli bir ekiple yapılabileceğine inanarak Şenpolat Sigorta firmasının temellerini Erzurum’da attık” diyen Şenpolat, “2011 yılının son çeyreğinde artık bölge halkının ve kurumlarının aldıkları hizmetteki memnuniyet kabuğumuzdan çıkmamıza sebep oldu. Bu süreçte kurumsallaşma çalışmalarımızı tamamlayarak 190 ülkede geçerliliği kabul edilmiş ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne geçiş yaptık. Burada temel amaç müşterilerimizin bizden aldıkları ya da alacakları hizmetin ve kalitenin bir standarda oturtulmasıydı”şeklinde konuştu.
 
Sigorta çalışmasını, “Aynı riske maruz bir grubu, aynı yönetim altında toplayan ve böylece bireylerin maruz olduğu toplam hasarların dar limitler içinde, önceden tahmin edilmesini sağlayarak riski azaltan bir ekonomik kurumdur”şeklinde açıklayan H. İbrahim Şenpolat, sigorta işleminin mutlaka bir kontrat ile imza altına alınması gerektiğini söyledi.
 
13 MİLYON KONUTUN
9.5 MİLYONU SİGORTASIZ
 
Şenpolat, Türkiye’deki 13 milyon konutun yaklaşık 9.5 milyonunda hiçbir sigorta güvencesi bulunmadığını da açıkladı. İşveren Mali Mesuliyet Sigortası’nı açıklayan Şenpolat, şunları kaydetti:
 
“Bir işyerinde işverene bir hizmet sözleşmesi ile bağlı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu’na tabi çalışanların yükümlülüklerini yerine getirmesi esnasında uğrayacağı zararlar için işverene düşen hukuki sorumluluğu teminat altına alan bir sigorta türüdür. İşverene bir hizmet akdiyle bağlı olarak çalışan, Sosyal Güvenlik Kurumu’na tabi işçiler ve onların hak sahipleri tarafından talep edilebilecek tazminat taleplerinin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sağladığı yardımların üstünde ve dışında kalan tazminat taleplerini, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun açacağı davalar sonucunda, ödeme yükümlülüğü doğan tazminatları ile mahkeme masrafları ve avukatlık ücretlerini kapsamaktadır.”
 
YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
 
Firma olarak Bursa’daki yapılanmalarını yeni yeni tamamlamakta olduklarına dikkat çeken Erşenpolat Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H. İbrahim Şenpolat, şunları kaydetti:
 
“Bursa gibi sanayi sektöründe rüştünü ispatlamış bir şehirde yatırım yapmak bizi son derece memnun etti. Her şeyden önce Bursa’nın yeşiline, insanına, ticaretine, insanların hayata bakışına hayran kaldım. Bu hayranlığım yaptığım yatırımın da ne denli doğru olduğunu gösterdi. Biz yaptığımız işte en iyi olmayı hedeflemiş olmanın ve sonunda da başaracağımızın son derece inancını taşıyoruz. Çözüm odaklıyız müşteri memnuniyetini gözetiyoruz, hizmet kalitesine önem veriyoruz, her şeyden önce insana değer veriyoruz. Bu sebeple bundan sonraki süreçte inşallah yatırımlarımız devam edecek ve büyüyecek.” 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner89