banner94

banner77

banner69

banner88

En iyi stantlar ödüllendirildi

Bursa 26’ıncı Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi kapsamında fuarın en güzel stantları düzenlenen bir törenle ödüllendirildi

GÜNDEM 28.06.2014, 14:49 28.06.2014, 14:49
En iyi stantlar ödüllendirildi
banner66

Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından organize edilen ‘Kent Merkezini Yeniden Keşfetmek’ başlıklı  Bursa 26’ıncı Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi kapsamında fuarın en güzel stantları  düzenlenen bir törenle ödüllendirildi.

Bursa inşaat sektörünün önde gelen firmalarının katılımıyla Bursa’da 26’ıncısı gerçekleştirilen Uluslar arası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi fuaye alanında  düzenlenen törende 12 firmaya ödül verildi. Törende birinci, ikinci ve üçüncülük ödüllerinin yanısıra 9 firmaya da mansiyon ödülü sunuldu. “En İyi Stand” başlığında verilen ödüllerde birincilik ödülünü Seranit, ikincilik ödülünü ÇBS İzoguard, üçüncülük ödülünü ise Filli Boya firmaları aldı. Törende ayrıca Kapı Dünyası, Majestic Mutfak Banyo, Dego İnterior Design Goldsit, Mantoyap, Buryap, Metdoor, Can Can Seramik, İmak ve B&M Collection firmaları stantlarından dolayı mansiyon ödülüne layık görüldü.

Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Can Şimşek ödül töreninde yaptığı konuşmasında “Mimarlar Odası Yönetim Kurulu adına Bursa’da Uluslararası ölçekte 26’ıncısı düzenlenen Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresine vermiş olduğunuz destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda fuarımızın büyümesi ve daha etkin bir niteliğe ulaşması için gereken çabayı göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ödül töreni sonrası Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri fuar alanındaki stantları ziyaret ettiler


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89