banner94

banner77

banner69

banner88

DownTown’da imzalar peş peşe atıldı

Atış Şirketler Grubu tarafından Bursa’da hayata geçirilen DownTown projesi konsepti, loft daireleri, kültür&sanat alanları ve Alışveriş Merkezi ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor. Perakende sektörünün heyecanla beklediği DownTown’un Alışveriş Merkezi (AVM) bölümünün kiralama ve yönetimini, Türkiye’nin en büyük gruplarından Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yapacak. Downtown’da gerçekleştirilen basın toplantısıyla duyurulan iş birliği ile pek çok sürpriz marka Bursa’ya gelecek.

GÜNDEM 16.11.2022, 18:46
DownTown’da imzalar peş peşe atıldı
banner66

Toplam kiralanabilir 72 bin metrekarelik alana sahip olan AVM bölümünde şimdiye dek 3 bin 315 metrekarelik alanın sözleşmesi imzalanırken; ulusal ve uluslararası pek çok marka ile de ön sözleşmeler yapılmış durumda.

Atış Akademi Bursa’da açılıyor
Atış Şirketler Grubu, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Bursa Emlak Müşavirleri Odası’nın etkinliklerine koyduğu katkıyla şehir dinamiklerine destek veren Atış Şirketler Grubu, bu anlaşma ile birlikte emlak müşavirlerinin katılacağı akademik çalışmalar ile birlikte Bursa’daki konut satışı ve gayrimenkul temelli yatırım çeşitlerini kamuoyuna daha doğru aktarmayı ve yatırımcıları teşvik etmeyi amaçlıyor. Anlaşma çerçevesinde devam edecek projenin aynı zamanda Atış Akademi’nin de başlangıcı olacağı müjdesi verildi. Atış Şirketler Grubu, Atış Akademi ile birlikte gayrimenkul sektörüne tam donanımlı emlak müşavirleri kazandırmayı hedefliyor.

Yeni nesil yatırım

Başta Bursa olmak üzere birçok şehirdeki girişimleriyle, inşaat ve perakende sektörlerinin öncü ve lokomotif markalarından biri olan Atış Şirketler Grubu, alanında uzman portföy yönetim şirketi olan, Atış İnvest/Re-Pie Portföy iş birliği ile mülkiyet esaslarına uygun, düzenli, güvenilir, yasal ve vergi avantajlı yatırım getirisi sağlayan gayrimenkul yatırım fonu olan Downtown AVM GYF’yi yatırımcısıyla buluşturuyor. Downtown Bursa projesindeki ticari mülklerden oluşan Downtown AVM Gayrimenkul Yatırım Fonu, 2023 yılının ikinci çeyreğinde yatırımcılarına kapılarını açacak. Ortalama her gelir seviyesine uygun yeni nesil yatırım fırsatlarının tüm yatırımcıların ilgisini çekeceğine inandığını ifade eden Atış Şirketler Grubu Ceo’su Ahmet Atış, yatırımcılar için yeni fırsatlara imza atacaklarını söyledi.

Eğlencede sınırları genişletiyor

Türkiye’de sanat üretimini sosyal yaşam alanı formuna evirmek üzerine kurulu, yeni nesil bir yapılanmayı ziyaretçileriyle buluşturan Atış Şirketler Grubu, kültür-sanat tutkunlarını ve eğlence severleri bir araya getirecek DasDas Performans Sanatları Merkezi ile HUPALUPA Aile Eğlence alanını Downtown Bursa’da hayata geçiriyor. Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, DasDas ve HUPALUPA gibi alanının lideri ve yenilikçi disiplinlere sahip kurumlar ile birlikte proje üretmekten dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89