banner94

banner77

banner69

banner88

Dev projede İSME imzası

Özdilek A.Ş. Nilüfer Bölgesi’nde yapımını sürdürdüğü Özdilek Park Bursa’nın havalandırma tesisatı için daha önceki projelerinde de çözüm ortağı olan İSME’yi tercih etti.

GÜNDEM 27.04.2016, 14:45 27.04.2016, 14:45
Dev projede İSME imzası
banner66

Özdilek yine İSME'yi tercih etti...

Bursa’nın sektöründe öncü firması Özdilek A.Ş. tarafından
Nilüfer Bölgesi Alaaddinbey Kavşağı’nın bitişiğinde hayata geçirilen Özdilek Park Bursa’nın inşaatı son hızıyla devam ediyor. 16 bin 61 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede havalandırma tesisatını yine İSME firması üstlendi.

Daha önce Özdilek A.Ş’nin Bursa Merkez, Bursa Geçit, Bursa Kaplıkaya, Bursa Gemlik, Bursa İnegöl AVM’lerinin yanı sıra Afyon, Antalya, Eskişehir, İzmir, Kocaeli, Yalova da bulunan AVM’lerinin de havalandırma tesisatını yapan İSME bu başarılı işlerinden sonra Özdilek Park AVM’nin de havalandırma tesisatını yapacak.

İSMET ÇAKAN: Gururlu ve mutluyuz…

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İSME Firma Kurucusu İsmet Çakan, Özdilek A.Ş. gibi önemli bir firma ile tekrar çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Özdilek A.Ş. firmasının yeni yatırımında da en iyi hizmeti vereceklerini belirten İsmet Çakan, “Uzman kadromuz ile bu taahhütü de diğer tüm işlerimiz gibi başarı ile tamamlayacağımıza eminim. Özdilek A.Ş. kendi sektöründe Bursa’nın öncü kuruluşlarından biri. Biz de 56 yıldır havalandırma sektöründe öncü bir firmayız. Özdilek A.Ş. ile önceki projelerinde de çalıştık. Yine bizi tercih ettikleri için gururlu ve mutluyuz” diye konuştu.

Bursa’nın en önemli yapı taşlarında imzaları olduğunu ifade eden İSME Kurucusu İsmet Çakan, bu zamana kadar aldıkları hiçbir işi yarım bırakmadıklarını, başkaları tarafından yarım aldıkları işleri de tamamladıklarını söyledi. Tecrübeli teknik ve imalat ekibiyle paydaşlarına kolaylıklar sağladıklarını belirten İsmet Çakan, “Sadece Özdilek A.Ş. değil Bursa’nın alanında lider tüm firmalarıyla çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şehrimizde yer alan fabrika, AVM, İş Merkezi gibi büyük yatırımlı birçok projede imzamız var. Yaptığımız başarılı işlerle 56 yıldır sektöre hizmet ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de birçok firmanın çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

İSME Proje Müdürü Taner: Yaptığımız işinde takipçisiyiz…

Projenin teknik detayları ile ilgili bilgiler veren İSME Proje Müdürü Derya Taner, Özdilek Park Bursa’nın havalandırma tesisat işinde, havalandırmayı ve ısıtma soğutmayı içeren bütün ekipmanları ve en son teknolojiyi kullandıklarını ifade etti. Taner özetle şunları söyledi: “Toplam inşaat alanı 59 bin 251 metrekare olan Bursa Özdilek AVM projesi 4 bodrum kat otopark alanı, zemin kat açık otopark, fuaye, mağazalar ve depo alanı, 1. ve 2. kat sinema salonu, fuaye, kafe - restoran alanları, teras alanı olarak planlandı. Şubat 2017’de bitirilmesi planlanan projede bizimde imzamız olacağı için çok mutluyuz.”

Aldıkları işi sahiplendiklerini belirten Taner, “Biz aldığımız işi başarıyla sonlandırmanın yanında sistemin doğru çalışması için de takibini yapıyoruz. Bizler taahhüdümüzü bitirdikten sonra da yaptığımız işin takipçisi olup, kurduğumuz sistemin en iyi şekilde çalışmasını sağlıyoruz” dedi.

     

  Arzbet Taner.JPG" width="500" height="333" align="left" alt="" />

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89