banner94

banner77

banner69

banner88

Çalımlıoğlu Orhaneli'ye hayran kaldı

Harun Çalımlıoğlu, Tatlıoğlu'nun hayata geçirmeyi planladığı Eko Turizm Projesine hayran kaldı.

GÜNDEM 10.08.2016, 16:35 10.08.2016, 16:36
 Çalımlıoğlu Orhaneli'ye hayran kaldı
banner66

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu ziyaret eden Çalımlıoğlu Gayrimenkul firma sahibi Harun Çalımlıoğlu, Tatlıoğlu'nun hayata geçirmeyi planladığı Eko Turizm Projesine hayran kaldı.

Geçtiğimiz günlerde Çalımlıoğlu Gayrimenkul firma sahibi Harun Çalımlıoğlu ve yönetimini misafir eden Tatlıoğlu, kendilerine üzerinde titizlikle çalıştıkları Eko Turizm Projesinden bahsederek yapmayı planladıkları etapları anlattı. Orhaneli'ye kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Tatlıoğlu, en çok önem verdikleri projenin Maden OSB'de önemli aşamalar kat ettiklerini söyledi.



OSB'de ÇED sürecine gelindiğine değinen Tatlıoğlu, bu hayati projenin bölgenin kaderini değiştireceğine inandıklarını ifade etti. Muhteşem doğası ve bozulmamış tabiat yapısıyla Orhaneli'nin güzelliklerini Eko Turizm Projesi ile insanların hizmetine sunmak için bölgeye sürekli yatırımcıları davet ettiklerini söyledi. Bu konuda Çalımlıoğlu markasının tecrübelerinden faydalanmayı önemli bulduklarının altını çizen Tatlıoğlu, kendilerinden destek beklediklerini kaydetti.



Planlanan Eko Turizm Projesine hayran kaldığını dile getiren Çalımlıoğlu ise, Çalımlıoğlu Gayrimenkul olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, OSB konusunda da gelinen aşamanın bölge için önemli olduğunu ifade etti. Eko Turizm Projesi için belirlenen bölgelerdeki doğal yapıyı yerinde gördüklerini ve Orhaneli'nin her köşesinin adeta cennetten bir köşe olduğunu söyleyen Çalımlıoğlu, bölgenin turizm yatırımı için çok cazip bir yer olduğunu kaydetti.  





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89